ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θ. Κουραβέλας: Κλείνει ένας κύκλος ανιδιοτελούς προσφοράς, σας ευχαριστώ

Θ. Κουραβέλας: Κλείνει ένας κύκλος ανιδιοτελούς προσφοράς, σας ευχαριστώ

Το "ευχαριστώ" στον κόσμο που τον έχει στηρίξει από τον επί σειρά ετών δημοτικό σύμβούλο, Θύμιο Κουραβέλα από τον Ριζόμυλο, ο οποίος πραγματοποιεί κι έναν απολογισμό της αυτοδιοικητικής του πορείας.

Δεν θα μπορέσει να είναι ξανά υποψήφιος ωστόσο τονίζει πως θα συνεχίζει να είναι δίπλα στον πολίτη.

Παράλληλα, επισημαίνει πως θα στηρίξει τον Χαράλαμπο Πάσχο, με τον συνδυασμό του οποίου είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Αναλυτικά η επιστολή του

Φίλες και φίλοι, συνδημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Γράφω αυτή την επιστολή θέλοντας να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω που όλα αυτά τα χρόνια , ήσασταν δίπλα μου και με στηρίζατε στις όποιες πολιτικές μου επιλογές για τον δήμο μας. Έφτασε ο καιρός να κλείσει ένας κύκλος ανιδιοτελούς προσφοράς και ενασχόλησης με τα κοινά.

Τι να πρωτοαναφέρω. Από τη θητεία μου στον πρώην δήμο Κάρλας που μαχόμουν πάντα για το δίκιο των συγχωριανών μου μέχρι την συμμετοχή μου στο διευρυμένο Δήμο Ρήγα Φεραίου όπου κι εκεί εκλέχθηκα στις πρώτες θέσεις των δημοτικών συμβούλων. Ήμουν πάντα με το δίκιο, με το ηθικό και το έντιμο. Δεν δίστασα να συγκρουστώ με οποιονδήποτε για να προστατέψω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου. Στη διάρκεια της θητείας μου κατέθεσα πάνω από 150 πρωτοκολλημένες προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο μερικές από τις οποίες ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παραμένουν επίκαιρες και μάλιστα μερικές άρχιζαν να εφαρμόζονται έστω και τώρα. Από τις θέσεις ευθύνης που είχα και τις γνωριμίες μου, προσπάθησα να βοηθήσω και το έκανα, παρά πολλούς νέους και νέες είτε στην εύρεση εργασίας είτε στην καλύτερη παραμονή και κατάταξη σε διάφορες ειδικότητες του στρατού.

Φίλες και φίλοι, για τεχνικούς και προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είμαι αμέτοχος. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω τον αδελφικό μου φίλο, Πάσχο Χαράλαμπο ώστε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Σας ευχαριστώ όλους για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό μου. Να είστε όλοι καλά.