ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας»

Για "φάμπρικα εξαργύρωσης υποχρέωσης συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου", κάνει λόγο στην καταγγελτική του ανακοίνωση ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας", Χρήστος Μωραΐτης
Προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας»

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου το νόμιμο πρέπει να γίνει και ηθικό. 

Απαράδεκτες οι τακτικές της δημοτικής αρχής στον δήμο Ρήγα Φεραίου η οποία στήνει ένα προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας», με περιπτώσεις προσληφθέντων για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών των υπηρεσιών του Δήμου των οποίων ζητείται ως προαπαιτούμενο η φωτογράφιση και η συμπόρευση με την δημοτική αρχή. Μια νόμιμη, αλλά όχι ηθική διαδικασία, από μια δημοτική αρχή που προσλαμβάνει… υποψηφίους οι οποίοι προσπαθούν να βιοποριστούν.

Καταδικάζω το γεγονός ότι με δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις, ο Δήμαρχος και η ομάδα του, εξαγοράζουν συνειδήσεις και εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη των συνανθρώπων μας που για τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου οδηγούνται παράλληλα στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου. Μια πραγματική φάμπρικα εξαργύρωσης υποχρέωσης συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου.

Όμως η κοινωνία μας και ακούει και βλέπει και κρίνει!