ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν είναι ώρα για ένα Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο και στο Βελεστίνο;

Επιστολή του αναγνώστη μας, Φώτη Καλόγηρου
Δεν είναι ώρα για ένα Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο και στο Βελεστίνο;
Εικόνα αρχείου

Αγαπητοί εκπρόσωποι του Δήμου μας και της Περιφέρειας, όπως είναι γνωστό, ο κόσμος του Βελεστίνου και της περιοχής σας στήριξε στις πρόσφατες εκλογές.

Προσωπικά και πιστεύω εκφράζοντας μεγάλη μερίδα των νέων στον τόπο μου, ζητώ από εσάς να επιληφθείτε ώστε να βάλετε μπροστά, αρχικά ως σκέψη και στη συνέχεια ως διαδικασία, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να δημιουργηθεί επιτέλους ένα Κλειστό Γυμναστήριο στον τόπο μας, το οποίο αν μη τι άλλο θα αναβαθμίσει την πόλη μας προσφέροντας πολλές διεξόδους στα παιδιά αλλά και ενδεχομένως τουρισμό μέσω διοργανώσεων –όχι μόνο αθλητικών- που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν.

Γνωρίζω πως επρόκειτο να δημιουργηθεί το κέντρο αθλητισμού Δήμου Ρήγα Φεραίου κοντά στο Στεφανοβίκειο, το οποίο θα περιλαμβάνει και κλειστό γήπεδο μπάσκετ και είναι πραγματικά ευχάριστο. Ωστόσο, μιλάμε για διαφορετικές περιοχές με διαφορετικό πληθυσμό, χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου το γειτονικό μας χωριό.

Το αίτημα της νεολαίας αλλά και του κόσμου για κλειστό γήπεδο κρατάει πολλά χρόνια και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες θα μπορούσε να φιλοξενήσει με σωστές προδιαγραφές και ασφάλεια πλήθος αθλημάτων, αγώνων και δραστηριοτήτων, μιας και το κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου-Λυκείου δεν ενδείκνυται.

Σίγουρα, με ένα κλειστό γήπεδο, το Βελεστίνο θα βρει και τους ανθρώπους που θα "τρέξουν" μία μπασκετική ομάδα και, γιατί όχι, ακαδημίες για παιδιά.

Με τιμή, Φώτης Καλόγηρος.