ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο επενδυτικός σύμβουλος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό

Ο επενδυτικός σύμβουλος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό

Ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός με καλοσώρισε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λάρισα και συζητήσαμε για την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο με τον συνδυασμό "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών".

Γνωρίζω καλά όσα έγιναν, όσα είναι σε εξέλιξη και όσα πρέπει να γίνουν. Δεν θα μπορούσα παρά να συνταχθώ με τον Κώστα Αγοραστό, έναν πρωτοποριακό Περιφερειάρχη, ο οποίος αξιοποιεί κάθε πρόγραμμα, κάθε ευκαιρία και είναι κοντά στους τοπικούς φορείς. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους... 1.875 έργα μόνο από το ΕΣΠΑ και από όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Ως διευθύνων σύμβουλος της επενδυτικής εταιρείας GBhorizons μπορώ να αναγνωρίσω το έργο που έχει γίνει, αλλά ξέρω καλά και τον τρόπο που την επόμενη θητεία μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Ως πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας και Αντιπρόεδρος στο Πανελλήνιο Δίκτυο Κέντρων Πρόληψης μαζί με την ομάδα επιστημόνων του Κέντρου, εχω διαχειριστεί τα κοινωνικά προβλήματα της κοινωνίας μας που σχετίζονται εξαρτητικές συμπεριφορές, σχέσεις εκπαιδευτικών και γονέων με τα παιδιά και άλλα πολλά.

Ζητώ τη στήριξή σας για να εκπροσωπηθεί η Μαγνησία με τον καλύτερο τρόπο, για να συνεχίσω το έργο μου προς την κοινότητα που ποτέ δεν σταμάτησα. Μια εκλόγιμη θέση θα μου δώσει την ισχύ για αποτελέσματα σε ευρύτερη κλίμακα και με γρηγορότερα αποτελέσματα. Η επόμενη τετραετία είναι πολύ κρίσιμη για τη Μαγνησία, για τη Θεσσαλία.

Εσείς είστε η δύναμη, η βάση που μπορεί να μας διορίσει εργάτες στο μεγάλο έργο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Στις επερχόμενες εκλογές ζητώ την ψήφο σας. Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε με πράξεις, με τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό.

Ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης γεννήθηκε στο Βόλο το 1969. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Coventry στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση και Οικονομία

Βιομηχανίας στο ίδιο πανεπιστήμιο το επόμενο έτος και στα Industrial Logisstics σε πανεπιστήμιο του Birmingham, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο για την καλύτερη μελέτη πάνω σε ποιοτικούς δείκτες στην μεταποιητική δραστηριότητα της Βρετανικής Βιομηχανίας. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Αγγλία για αρκετά χρόνια στη βρετανική βιομηχανία καταλαμβάνοντας θέσεις διευθυντή παράγωγης. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2002 ίδρυσε συμβουλευτική επιχείρηση, όπου ασχολήθηκε με την εφαρμογή συστημάτων παραγωγής και συστημάτων οργάνωσης και διαχείρισης ποιότητας. Επιπλέον ασχολήθηκε με την εκπόνηση επιχειρηματικών πλάνων στα πλαίσια αναζήτησης επενδυτικών κεφαλαίων για τους πελάτες του. Επίσης συνεργάζεται με funds του εξωτερικού, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να επενδύσουν στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες της Μαγνησίας. Είναι πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης νομού Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», πρώην Αντιπρόεδρος και νυν μέλος του ΔΣ στο Γηροκομείο Βόλου, πρώην μέλος του ΔΣ ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος του ΔΣ Δίκτυου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδας, μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού, ιδρυτικό Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Συλλόγων, πρόεδρος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου Αλμυρού, γραμματέας Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμυρού.