ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 - 26 Ιουλίου

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ -NO HARD FEELINGS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 20/7 και Κυριακή 23/7 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Gene Stupnitsky

Ηθοποιοί: Jennifer Lawrence, Natalie Morales, Matthew Broderick, Ebon Moss-Bachrach, Danielia Maximillian, Laura Benanti, Andrew Barth Feldman, Scott MacArthur

Διάρκεια: 103 λεπτά

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια (ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ)

Δευτέρα 24/7 στις 20:00

Ώρα προσέλευσης 19:30

Διάρκεια: 60 λεπτά

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια , μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας. Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μητέρα κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

 

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; (Μεταγλ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 21/7 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Pascal Bourdiaux

Ηθοποιοί: Gavril Dartevelle, Guillaume de Tonquedec, Anne Marivin, Ramzy Bedia

Διάρκεια: 84 λεπτά

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την φράση; Με πόσα ανέκδοτα για τον Τοτό, δεν έχουμε ξεκαρδιστεί ως παιδιά; Ήρθε λοιπόν η ώρα, να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Στο σχολείο, ο Τοτό είναι πολύ καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν, παρά να ακούει τα μαθήματα του δασκάλου. Πολύ συχνά, τα αστεία του Τοτό, καταλήγουν σε καταστροφές. . . Το τελευταίο; Η καταστροφή ενός γλυπτού κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το αφεντικό του πατέρα του. Όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε! Με τους καλύτερους φίλους του, θα ψάξουν να βρουν τον αληθινό ένοχο. Μια απίστευτη περιπέτεια, ξεκινάει. Ο πιο αξιαγάπητος …άτακτος, για πρώτη φορά ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη.

 

Γιώργος Χατζηπαύλου - Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Τετάρτη 26/7 στις 21:30

Μια παράσταση stand-up comedy: Για τα μοναδικά 15 λεπτά που ένας άντρας μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Για το καλύτερο χρονικό σημείο κάθε σχέσης. Τη μονόπολη, τα παζλ και τους παραδοσιακούς χορούς. Όσα γράφονται μόνο σε ποστ γιατί αν τα πεις προφορικά θα γεράσεις μόνος. Το σύμπαν που σε βοηθά να βρεις το άλλο σου μισό 500 μέτρα μακριά από το σπίτι σου. Για αυτά που μαθαίνεις στην παιδική χαρά για τους μπαμπάδες. Τους life coaches και όσους γράφουν στο προφίλ τους «εραστής του φωτός». Για τον τρόπο να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι και τι κάνεις αν βρεις ότι είσαι αντιπαθητικός. Τον σωστό και τον λάθος τρόπο να μεγαλώνεις και όλα όσα θα έλεγες στον έφηβο εαυτό σου. Για όσους σου λένε αριθμούς και ονόματα μετά το φτέρνισμα θες δεν θες. Τη σχέση ανάμεσα σε ένα ντικ πικ και την ελεύθερη οικονομία. Αλλά και όλα εκείνα, μικρά ή μεγάλα, για τα οποία αποφεύγουμε να μιλήσουμε παρότι είναι μπροστά μας, σαν ελέφαντας στο δωμάτιο.

 

Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24/7 στις 22:00 και Τρίτη 25/7 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Marc Forster

Ηθοποιοί: Tom Hanks, Rachel Keller, Cameron Britton, Manuel Garcia-Rulfo, Lavel Schley, Mike Birbiglia, Elle Chapman, William Wilmoth, Mariana Trevino

Διάρκεια: 120 λεπτά

O τυπολάτρης και γκρινιάρης Otto Anderson (Tom Hanks) δεν βρίσκει κανένα νόημα στη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος, αλλά τα σχέδια του διακόπτονται όταν μία πληθωρική οικογένεια μετακομίζει στη γειτονιά. Ο Otto θα βρει τον μάστορα του στην ετοιμόλογη, νέα γειτόνισσα, που τον προκαλεί να αλλάξει κοσμοθεωρία. Η απρόσμενη φιλία τους θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητά του.

 

Πιο διαβασμένα