ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ο Χρήστος Μπουκώρος

Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ο Χρήστος Μπουκώρος
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μπουκώρος,  η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φωτεινή Αραμπατζή και η γραμματέας της Επιτροπής Μαρία-Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη αμέσως μετά τις εκλογικές διαδικασίες στη Βουλή

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, κατά τις χθεσινές διαδικασίες στη Βουλή, εξελέγη πρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, επί συνόλου 53 ψηφισάντων βουλευτών από το σύνολο των κομμάτων, ο βουλευτής Μαγνησίας έλαβε 48 ψηφοδέλτια.

Στην ίδια Επιτροπή αντιπρόεδρος εξελέγη η βουλευτής Σερρών , πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή και γραμματέας η βουλευτής Κορινθίας Μαρία-Ελένη Σούκουλη - Βιλιάλη.

Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου επεξεργάζεται τα νομοσχέδια των Υπουργείων: Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, Υποδομών και Μεταφορών. 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μπουκώρος,  η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φωτεινή Αραμπατζή και η γραμματέας της Επιτροπής Μαρία-Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη αμέσως μετά τις εκλογικές διαδικασίες στη Βουλή