ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει στην ιστορική του έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε την επιστροφή της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου "Τάκης Συνετόπουλος" ενόψει τη νέας χρονιάς στην Α` ΕΠΣΘ
Επιστρέφει στην ιστορική του έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου
Η ανακοίνωση
 
Σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και πρώτα από όλα με το Δήμο Βόλου, που από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε την παρουσία μας στην πόλη καλόπιστα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει τη νέα αγωνιστική χρονιά στο σπίτι του, το ΕΑΚ Βόλου.
 
Όχι στο βοηθητικό. Όχι για προπονήσεις. Στο κανονικό σπίτι του και καψούρα όλων των φιλάθλων μας, το ΕΑΚ Βόλου. Επιστρέφει για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024, όπου θα διεξάγονται τόσο οι αγώνες, όσο και προπονήσεις. Είπαμε ότι είναι η καψούρα όλων των φιλάθλων μας και κάναμε τα πάντα για να την κάνουμε πράξη μέσα σε 2 μήνες διοίκησης. Είναι μία προσπάθεια που πήραμε προσωπικά πάνω μας με μεγάλη ευθύνη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αχιλλέα Μπέο, που σαν δήμαρχος και ως προσωπικότητα ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή πως θα δώσει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που έκανε υπομονή, βλέπει τις πράξεις μας και πιστεύει σε μας, κάνοντας υπομονή τόσο καιρό όσο δεν υπήρχαν επίσημα νέα για το γηπεδικό.
 
Υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες όπως μια οφειλή προς τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, για την οποία δεν είχαμε λάβει καμία ενημέρωση από τον καταστατικό ταμία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ Δημήτρη Πέγιο και αφορά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Και πρέπει να αποπληρωθεί σήμερα και ΑΜΕΣΑ για να ολοκληρωθεί το παραχωρητήριο.
 
Όταν ολοκληρωθεί θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο νέος ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου έχει μόνο φίλους και είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτή την οικογένεια δεν την αγγίζει κανείς. Και όποιος την πολέμησε βιάστηκε.