ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενώθηκαν το 56% και το 40% για να κερδίσουν τον Γιώργο Παπαδάμ

Για στρατηγική ήττα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και κίνηση που φανερώνει αδυναμία από πλευράς του κάνει λόγο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας", Χρήστος Παπαρούνας
Ενώθηκαν το 56% και το 40% για να κερδίσουν τον Γιώργο Παπαδάμ

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά του Δήμου και την προσχώρηση του συνδυασμού του Χαράλμπου Πάσχου σε αυτόν του Δημήτρη Νασίκα, έκανε ο υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας", Χρήστος Παπαρούνας.

Ο κ. Παπαρούνας με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του κ. Νασίκα με τον οποίο είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος οικονομικών.

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την κάθοδό του στο πλευρό του Γ. Παπαδάμ.

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασε με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook. "Ενώθηκαν το 56% και το 40% ...για να κερδίσουν τον Γιώργο Παπαδάμ... Για να δούμε...".

Επεξηγώντας το σχόλιό του στο Μουσικό Βαγόνι ο κ. Παπαρούνας αναφέρει: Πρόκειται για μία στρατηγική ήττα του κ. Νασίκα. Φάνηκε αδύναμος ενόψει εκλογών. Μέσα από αυτή τη σύμπραξη φανέρωσε ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία".