ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μοναδικός δρόμος - Επιλέξαμε τον πιο ηθικό πολιτικά υποψήφιο

Δεν κρίνουμε τον κ. Νασίκα ως τον πιο ικανό δήμαρχο στον κόσμο αλλά σίγουρα ως τον πιο ηθικό πολιτικά σε σχέση με τους άλλους", τονίζει στο Μουσικό Βαγόνι ο Απόστολος Παπατόλιας για την προσχώρηση της παράταξης "Όλοι μαζί, μπροστά" σε αυτή του νυν κι εκ νέου υποψηφίου δημάρχου
Μοναδικός δρόμος - Επιλέξαμε τον πιο ηθικό πολιτικά υποψήφιο

Εκλογική συνεργασία-έκπληξη στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά" του κ. Πάσχου να προσχωρεί στην παράταξη "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" του κ. Νασίκα με κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Ένα από τα άτομα που μετακινούνται μαζί με τον επικεφαλής Χαράλαμπο Πάσχο, είναι ο πρώτος σε ψήφους με τον συνδυασμό στις προηγούμενες εκλογές, Απόστολος Παπατόλιας.

"Ηταν μοναδικός δρόμος και πολιτική απόφαση. Παιζότανε ένα παιχνίδι που δεν το είχαμε αντιληφθεί. Κάποιοι θέλανε να αποδομήσουν το ψηφοδέλτιό μας από την άλλη παράταξη (σ.σ. "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας" του Γιώργου Παπαδάμ) ώστε να έχουμε πρόβλημα. Επρόκειτο για `πολιτική αλητεία`, σχολιάζει στο Μουσικό Βαγόνι ο κ. Παπατόλιας.

Για το γεγονός ότι η παράταξή του και ο ίδιος άσκησαν για χρόνια σκληρή κριτική στον κ. Νασίκα εξαπολύοντας μάλιστα ορισμένες φορές ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν, ενώ τώρα θα πορευτούν μαζί, ο ίδιος απαντά: Βρίσκομαι στην παράταξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και για αυτά μπορώ να μιλήσω. Εμείς ασκήσαμε θεσμική αντιπολίτευση. Σίγουρα έχουν ακουστεί και πράγματα. Πλέον προχωράμε. Δεν κρίνουμε τον κ. Νασίκα ως τον πιο ικανό δήμαρχο στον κόσμο αλλά σίγουρα ως τον πιο ηθικό πολιτικά σε σχέση με τους άλλους. Η συνεργασία μας θα είναι θεσμική και πρέπει να δούμε το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο.