ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΜέΡΑ25 για την Σοφία Σακοράφα

Το ΜέΡΑ25 για την Σοφία Σακοράφα

 

Το ΜέΡΑ25, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, στέκεται απέναντι στις ολιγαρχικές δυνάμεις που λυμαίνονται τη χώρα και επωφελούνται από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και που μαζί και οι δύο, συνεργαζόμενοι, έχουν γονατίσει οικονομικά και ηθικά τον Ελληνικό λαό.

Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε, κι ως ΜέΡΑ25 Μαγνησίας, ιδιαίτερα προβληματική την στάση της Σοφίας Σακοράφα, απέναντι σε πρόσωπα της ολιγαρχίας όπως είναι ο κ. Μαρινάκης, πριν από λίγες μέρες, αλλά και ο κ. Μπέος στον πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα για την βράβευση του κ. Μπέου, που κατ’ επανάληψη έχει οδηγήσει δεκάδες συμπολιτών μας στα δικαστήρια απλά και μόνο επειδή εκφράζουν τις απόψεις τους και του ασκούν κριτική, πολλοί ήταν αυτοί, απλοί πολίτες του Βόλου, συναγωνιστές αλλά και μέλη του ΜέΡΑ25, που άσκησαν έντονη κριτική στη Σοφία Σακοράφα και της ζήτησαν να αναγνωρίσει το λάθος της.

Δυστυχώς όμως η κ. Σακοράφα ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να το κάνει. Και τώρα επαναλαμβάνει την ίδια πρακτική. Μάλιστα, ενώ κλήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα μπορούσε να εκφράσει την άποψή της για τη στάση της αυτή, η ίδια επέλεξε να θέσει τον εαυτό της εκτός του ΜέΡΑ25, δείχνοντας επί της ουσίας αδιαφορία για τις δημοκρατικές διαδικασίες που έχουν όλο αυτόν τον καιρό κατακτηθεί.

Το ΜέΡΑ25 πάντα παραμένει μια συλλογικότητα κι ένα κόμμα ανοικτό σε κάθε πολίτη που θέλει να αγωνιστεί με ανιδιοτέλεια απέναντι στις πολιτικές που φέρνουν τη χώρα μας συνεχώς σε όλη και χειρότερη κατάσταση. Ένα κόμμα που διεκδικεί κι αγωνίζεται με βασικό κριτήριο να είναι το «εμείς» πάνω από το κάθε «εγώ». Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε κάθε ενεργό, δημοκρατικό πολίτη που θέλει να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή να συμμετέχει μαζί μας.