ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του ΣΕΓΑΣ στο δήμο Βόλου για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου

Ευχαριστήρια επιστολή του ΣΕΓΑΣ στο δήμο Βόλου για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου
Τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της για την άρτια διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία της επιτυχημένης διοργάνωσης διοργάνωση των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Κ23 Α– Γ, που διεξήχθησαν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στον Βόλο, στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, εκφράζει με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέο η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, επιστολή που υπογράφουν η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και ο γεν. γραμματέας , Γεωργ. Γιατρουδάκης
 
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
 
Κύριε Δήμαρχε
 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο σας για την καθοριστική συμμετοχή του στην επιτυχημένη διοργάνωση των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Κ23 Α– Γ, τα οποία διεξήχθησαν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στον Βόλο, στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
 
Είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη τέτοιων εκδηλώσεων, που συνδυάζουν την άρτια οργάνωση με την μεγάλη συμμετοχή νεαρών αλλά και διακεκριμένων αθλητών, συμβάλετε αποφασιστικά στη διάδοση και την ανάπτυξη του στίβου και προσφέρετε ιδανικά κίνητρα στην τοπική νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.
 
Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσοι συνέβαλαν, εκ μέρους του ΔΗΜΟΥ, στην άρτια διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία.
 
Με τιμή,
 
Η Πρόεδρος
Σοφία ΣΑΚΟΡΑΦΑ
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΣ