ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην έκθεση «EKKLESIASTIKA 2023»

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην έκθεση «EKKLESIASTIKA 2023»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση εκκλησιαστικών ειδών «EKKLESIASTIKA» που θα διεξαχθεί στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από 21 έως και 24 Οκτωβρίου 2023.

Η έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία συνεύρεσης για όλους τους φορείς του θρησκευτικού τομέα σε διεθνές επίπεδο και παρουσιάζει ιερή αρχιτεκτονική, είδη λατρείας, αντικείμενα λατρείας, τέχνη και έπιπλα, αναμνηστικά, εικόνες, άμφια, κεντήματα, βιβλία, θρησκευτικό τουρισμό και άλλα πολλά.

Μέσα σε 2.200 τετραγωνικά, η «Ekklesiastika 2023» είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους φορείς και τους εκθέτες να συναντηθούν, να συζητήσουν και να δραστηριοποιηθούν, να συνάψουν συνεργασίες και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους. 

Η διοργάνωση της έκθεσης εστιάζει σε τρεις στόχους:

  • Ενθάρρυνση της καινοτομίας, προσκαλώντας τους εκθέτες να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και λύσεις.
  • Δικτύωση, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και να είστε ανταγωνιστικοί στην αγορά.
  • Προώθηση της πολιτιστικής ανάπτυξης, μέσω της ανταλλαγής δεξιοτήτων και εμπειριών.

Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr και θα πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.