ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεβίωσε ο Γιάννης Τσιρνόβας

Σήμερα Τρίτη θα τελεστεί η κηδεία του
Απεβίωσε ο Γιάννης Τσιρνόβας
 
 
Απεβίωσε χθες σε ηλικία 77 ετών ο γνωστός τοπογράφος Μηχανικός, εργολάβος δημοσίων έργων και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας Γιάννης Τσιρνόβας. Ο Ιωάννης Τσιρνόβας έφυγε σε ηλικία 77 ετών μετά από ταλαιπωρία της υγείας του (Ιούλιος του 2021 νόσησε βαριά από covid / καίτι εμβολιασμένος)
 
Γεννήθηκε το 1946 στην Αμφίκλεια Λοκρίδας. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων από το 1980 στο Βόλο.
 
Ο Γιάννης Τσιρνόβας διακρίθηκε για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων , το πηγαίο χιούμορ του και τις απέραντες γνώσεις του, που τον έκαναν αγαπητό σε όλους τους συνάδελφους του.
 
Πρόσφερε ως πρόεδρος εργοληπτών Νομού Μαγνησίας και σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα του και την αγάπη του στο τέλειο.
 
Υπήρξε οικογενειάρχης με αρχές και αξίες και αγαπήθηκε από πολλούς.
Παντρεμένος με την αρχιτέκτονα μηχανικό της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας Πόπη Σφύρα, ευτύχησε να δει τα δύο του παιδιά (Βαγγέλη, αρχιτέκτονα μηχανικό και Σπύρο, πολιτικό μηχανικό) να ακολουθούν τα χνάρια του και να γίνονται επιτυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο των κατασκευών και των έργων.
 
Τα συλλυπητήρια τους για τη απώλεια του Γιάννη Τσιρνόβα εξέφρασαν η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, όσο και ο πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Καμπύλης.
 
Η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντα θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου στις 11 το πρωί, από τον ιερό ναό της Αναλήψεως στον Βόλο.