ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Αμετροεπής, υποκριτικός και φανφαρόνος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου"

Καταγγελτική ανακοίνωση σε οξύ τόνο ενάντιον του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, από τον δημοτικό σύμβουλο κι επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολο Παπαϊωάννου
"Αμετροεπής, υποκριτικός και φανφαρόνος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου"

Αναλυτικά:

Τουλάχιστο αμετροεπής, υποκριτικός και φανφαρόνος ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με την ανακοίνωσή του για "ήρεμο προεκλογικό κλίμα" και τα συναφή. Άγνωστο σε ποιους απευθύνετε αν όχι στον εαυτό του!

Ήδη άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου εναντίον μας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. με ανυπόληπτες εκφράσεις, στην κριτική μας επί της μη ύπαρξης εργαζομένων  και της πρόσληψης εκτάκτων (της Ανάπτυξης!) καθότι ο ίδιος μαζί με την ΚΕΔΕ και με τον μέχρι τούδε υπουργοποιημένο προεδρό της "ξέχασαν" να απαιτήσουν πειθόμενοι της κομματικής πολιτικής τους!

Πληροφορούμε το Δήμαρχο πως... επισκεφτήκαμε το γιατρό (του), όπως μας συνέστησε στο Δ.Σ. ως ταύρος εν υαλοπωλείω και μας  "τρομοκράτησε" ακριβώς επειδή νομίζαμε θα μας "μείνει" και οι απινιδωτές που κατά καιρούς αγόρασε για το ΚΕΠ Υγείας, χρειαζόταν  εξειδικευμένους… ωιμέ και τρις αλί (και εδώ προσλήψεις;).

Κατ`εντολή δε του γιατρού (του) να αποφεύγουμε τη φαρμακευτική αγωγή του ιδίου, ιδίως σε περιπτώσεις υποκριτικής δημοκρατικής ευαισθησίας του υπενθυμίζουμε, αν (δεν) τα  "παίρνει" ανελλιπώς και αδιαλείπτως, (τα φάρμακά του)… κινδυνεύει !

Για την Ιστορία, η πάγια απαίτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ήταν και είναι να προσληφτούν μόνιμοι εργαζόμενοι με όλα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα τους... και εκτός οργίου ρουσφετιών, ειρήσθω εν παρόδω  ουδέποτε ζητήσαμε πρόσληψη ‘’δικών’’ μας παιδιών

Εν κατακλείδι: Προς Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου! Ενταύθα! Αναμένοντας τη συγγνώμη, περιμένουμε στη γωνία επί παντός του πολιτικού , πολιτιστικού ή απολίτιστου επιστητού καθότι ,"αρχή άνδρα δείκνυσι", βεβαίως  και θα …πάρουμε!