ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Παρών" από τον Γιάννη Αναστασίου για την Περιφέρεια

"Παρών" από τον Γιάννη Αναστασίου για την Περιφέρεια

Στην πολιτική μου διαδρομή ως πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πρώτης γραμμής κινήθηκα πάντοτε στο φως και ουδέποτε σε κομματικούς διαδρόμους και παρασκήνια.

Κάνω γνωστή λοιπόν σήμερα στους πολίτες της Θεσσαλίας την πρόθεση μου και δηλώνω παρών ως πιθανός υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την επιθυμία μου αυτή έχω γνωστοποιήσει ήδη στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης Κώστα Σκανδαλίδη και μέλη αυτής. Αναμένω την πολιτική τους αξιολόγηση ελπίζοντας πως η επιθυμία μου μπορεί να εκφράσει και στους τέσσερις νομούς της περιφέρειας μας ενωτικά, την κοινή μας επιθυμία αλλαγής, που επιβάλλεται να υπάρξει.

Διεκδικώ να τεθώ επικεφαλής ως πρώτος μεταξύ ίσων, μιας νέας αυτοδιοικητικής προσπάθειας που θα μπορεί να εκφράσει όμως και το όλον της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας, με σκοπό όχι την κομματική καταγραφή, αλλά την αυτοδιοικητική δημοκρατική ανασυγκρότηση και την ανατροπή της δυσμενούς πολιτικής πραγματικότητας της τελευταίας δωδεκαετίας που υπάρχει στην Θεσσαλία.

Οι πολίτες της Λάρισας, της Μαγνησίας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας περιμένουν μια αξιόπιστη, ζωηρή, ελπιδοφόρα, ενωτική εναλλακτική πρόταση εξουσίας, με προοπτική στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και αυτή οφείλουμε να οικοδομήσουμε, με όραμα, προτάσεις επί του συγκεκριμένου, σκληρή δουλειά, με στόχο μια Θεσσαλία με ισόρροπη αναλογική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, μετρήσιμα αποτελέσματα και στόχους.

Οφείλουμε με αυτοπεποίθηση και αξιόπιστη αντιπρόταση σε όλα τα επίπεδα να πούμε όχι στην υφιστάμενη διαχειριστική μετριότητα του κ. Αγοραστού και να δεσμευτούμε πως θα αγωνιστούμε, ώστε, να διευρύνουμε μέσα από ένα συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο, την επιρροή και την απήχηση της πρότασή μας, στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία των πολιτών που αντικειμενικά η αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να ενώσει.

Όλες αυτές τις ημέρες έχω συνομιλήσει με πολλά και σημαντικά στελέχη στη Θεσσαλία για την απόφαση μου. Τους ευχαριστώ όλους για την ευγένεια και θετική τους αύρα… , άλλωστε με όλους μας γνωριζόμαστε καλά, καθώς μας συνδέουν κοινοί αγώνες στα πιο δύσκολα για την παράταξη μας.

πηγή: taxydromos.gr