ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Από 6 έως 12 Ιουλίου
Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

A GOOD PERSON

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6/7 και Παρασκευή 7/7 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Zach Braff

Ηθοποιοί: Florence Pugh, Morgan Freeman, Molly Shannon, Celeste O`Connor, Zoe Lister-Jones, Chinaza Uche, Toby Onwumere, Nichelle Hines

Η ζωή της Άλισον καταρρέει μετά την εμπλοκή της σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Η απίθανη σχέση που δημιουργεί με τον επίδοξο πεθερό της τη βοηθά να ζήσει μια ζωή που αξίζει να ζήσει.

Η Φάλαινα

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 8/7 έως Τετάρτη 12/7 στις 21:30

*ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 11/7 

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky

Ηθοποιοί: Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink

Διάρκεια: 117 λεπτά 

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Η παγωμένη πριγκίπισσα - Frozen (παιδικό θέατρο)

Τετάρτη 12/7 στις 19:30 

Διάρκεια: 75 λεπτά 

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής.

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11/7 στις 21:00.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης

Διάρκεια: 109 λεπτά       

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

 

 

Πιο διαβασμένα