ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στην τελική εκδήλωση του Α.Σ ΩΡΙΩΝ  TAEKWON-DO I.T.F Βελεστίνου

Πλήθος κόσμου στην τελική εκδήλωση του  Α.Σ ΩΡΙΩΝ  TAEKWON-DO I.T.F Βελεστίνου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 29 Ιουνίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Βελεστίνου η τελική εκδήλωση του Α.Σ Τaekwon-do ΙΤF Ωρίων Βελεστίνου. Οι αθλητές μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν την τεχνική τους κατάρτιση στον κόσμο που παραβρέθηκε, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τους σχηματισμούς της ομάδας, την πειθαρχία τους, την αυτοσυγκέντρωσή τους, την τεχνική τους κατάρτιση και τον δυναμισμό τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ  Ι. Τέας και Γ. Κίτσιος, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ  Στ. Χατζής, Γ. Νέμτσας, Ι. Μπατζιάκας, ο Αντιπρόεδρος και το μέλος της Δ.Κ Βελεστίνου κ.κ.  Χρ. Κολοκοτρώνης και  Α. Γιάτσιου ,  ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.  Χρ. Σπαθής, η τοπική σύμβουλος της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου κα Αφρ. Τσαρουχά- Ρήγα,  ο Διευθυντής του 1ου Δ.Σ Βελεστίνου κ. Ι. Χατζηγιάννης, η  Διευθύντρια του 2ου Δ.Σ Βελεστίνου κα Α. Ζήγρα-Αποστολίνα , ο Πρόεδρος της Ν.Δ του Δήμου Ρ. Φεραίου κ. Ι. Μαυροκέφαλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας κ. Αλ. Αποστολίνας, μέλη των συλλόγων των Δημοτικών Σχολείου Βελεστίνου, γονείς και φίλοι του αθλήματος.

Από αθλητικής πλευράς παραβρέθηκαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Διεθνείς Προπονητές- Εξεταστές, Προπονητές της Γ.Γ.Α, Masters 7 Dan ITF κ.κ Ιωάννης Κοτούμπας και Γεώργιος Παπατόλιας καθώς και οι Μαύρες Ζώνες 1 Dan ITF, Βασιλική Εμ. Χατζηθεοδώρου , Ραφαέλα Ν. Αρβανιτίδου, Θεοδοσία Δ. Παπαϊωάννου, Χρήστος Ι. Μπατζιάκας και Κων/νος Τρ. Κανάρης.

Κατά την ομιλία του ο προπονητής Γεώργιος  Παπατόλιας αναφέρθηκε στις δράσεις, συμμετοχές και στις αθλητικές επιτυχίες- Πανελλήνιες διακρίσεις- των αθλητών του ΑΣ Ωρίων κατά την προπονητική-αγωνιστική χρονιά 2022-23 καθώς επίσης μεγάλη έμφαση δόθηκε όχι μόνο στην τεχνική της πολεμικής τέχνης-άθλημα Taekwon-do ITF, αλλά και στην φιλοσοφία και δόγματα που πηγάζουν μέσα από αυτήν. Δόγματα που αφορούν την πειθαρχία, σεβασμό, ευγένεια, υπομονή, επιμονή, ακεραιότητα χαρακτήρα, αυτοέλεγχο, αδάμαστο πνεύμα, ισότητα των φύλων και σεβασμό μεταξύ τους. Δόγματα που εφαρμόζοντάς τα μας κάνουν καλούς αθλητές και χρήσιμους  ανθρώπους για την οικογένεια μας και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο. Ανθρώπους που να σεβόμαστε και να συναισθανόμαστε τον διπλανό μας αλλά και να φροντίζουμε και να προσέχουμε τον τόπο μας, την κοινωνία μας και γενικότερα το περιβάλλον όπου ζούμε.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:30 μ.μ., τελείωσε στις 22:00 και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το «ΚΤΗΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» μία οικογενειακή επιχείρηση του τόπου μας,  γνωστή για τον φρέσκο χυμό ρόδι και ρόδι-πορτοκάλι, η οποία πρόσφερε δροσιστικούς χυμούς και σνακς στους αθλητές και στον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. 

Το ΔΣ και ο προπονητής ευχαριστούν όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, συγχαίρουν τους αθλητές για την υπέροχή εμφάνιση και συμμετοχή τους καθώς επίσης  εύχονται σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι.