ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητάμε και θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της εντολής

Ανοιχτή πρόσκληση σε ενεργούς πολίτες και σε αυτοδιοικητικούς για μια κοινή πορεία απευθύνει ο Δημήτρης Νασίκας που θα διεκδικήσει την τρίτη κατά σειρά θητεία του στον δημαρχιακό θώκο με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" - Στις 21 Ιουλίου η ανακοίνωση των υποψηφίων
Ζητάμε και θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της εντολής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"   ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑ

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Από  την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εργαστήκαμε με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, ζήλο, σχέδιο και όραμα.

Σήμερα, συνεχίζουμε ακριβώς, όπως ξεκινήσαμε. Με τις ίδιες αξίες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με κοινωνική αλληλεγγύη, συνθέτοντας δημιουργικά όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας και υπηρετώντας τον αδιαπραγμάτευτο στόχο, του καλύτερου Δήμου Ρήγα Φεραίου και φυσικά συνεχίζουμε με τον ίδιο σεβασμό προς όλους  εσάς, τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τόσα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου την τετραετία 2019-2023, υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα στην ιστορία του, πάρα τις συνεχείς κρίσεις και τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώσαμε.

Αυτό καταδεικνύουν  καθημερινά τα έργα που σχεδιάστηκαν  και υλοποιήθηκαν, καθώς και τα νέα  τα οποία συνεχίζονται  ως σήμερα και όλοι παρακολουθείτε την εξέλιξη τους. 

Όμως, όλα αυτά που πετύχαμε, αλλά και αυτά που έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε, μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο έμπειρους, και θα μας κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικούς.

Για αυτό ζητάμε και θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της εντολής σας και της εμπιστοσύνη σας στη Δημοτική μας παράταξη, η οποία ακολουθεί το δίπτυχο ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, καθώς στα ήδη έμπειρα στελέχη μας, έχουν προστεθεί νέοι συνυποψήφιοι με ενέργεια και διάθεση προσφοράς, συνιστώντας μια αυτοδιοικητική παράταξή υψηλών ικανοτήτων, δυνατοτήτων  και απαιτήσεων.  

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει διαρκή, ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Υπηρέτησα και υπηρετώ έως σήμερα με σθένος, τιμιότητα, με όλες μου τις δυνάμεις μου και με πολιτικό πολιτισμό,  την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτό μου το αναγνώρισαν οι συνδημότες μου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. 

Για αυτό πρόθεση μου είναι να διεκδικήσω εκ νέου, το αξίωμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Απευθύνω  λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε ενεργούς πολίτες και σε αυτοδιοικητικούς,  για μια κοινή πορεία, για μια συστράτευση, για μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, με συγκλίσεις και συνθέσεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο, για τους δημότες και τα παιδιά μας, ώστε να συνεχίσει ο  ΔΗΜΟΣ  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ  να  είναι ο  Πρωταγωνιστής των  Εξελίξεων και τελικά όλοι μαζί να τον καταστήσουμε Δήμο Πρότυπο.  

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...!

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΤΗΣ   ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" 

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Δημήτριος Στ. Νασίκας