ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Χρήστου Μωραΐτη

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος αποχωρεί από την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά", λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου, όσο και του γεγονότος ότι μπαίνουμε σε περίοδο προεκλογικών διεργασιών, για λόγους αρχής και ηθικής 
Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Χρήστου Μωραΐτη

ΠΡΟΣ

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου

κ. Βουραζέρη Νικόλαο                                                                                                         

Θέμα: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, συνδημότες και συνδημότισσες 

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω στο δημοτικό συμβούλιο, τους συνδημότες και συνδημότισσες  την αποχώρηση  μου από την παράταξη «Όλοι μαζί, μπροστά» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019.

Τόσο λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό εντός του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όσο και του γεγονότος ότι μπαίνουμε σε περίοδο προεκλογικών διεργασιών έλαβα για λόγους αρχής και ηθικής  την ανωτέρω απόφαση.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να συμβάλω και εγώ ώστε να ξεκολλήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου από την αδράνεια και τη στασιμότητα και να γίνει ένας αναπτυσσόμενος δήμος.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τους  συλλογισμούς μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών.

Με εκτίμηση

Μωραΐτης Χρήστος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου