ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΛ Βελεστίνου: Ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελληνίων

ΕΠΑΛ Βελεστίνου: Ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελληνίων

Aναλυτικά

  • Πόρτης Βασίλειος - Ενδεικτικά μόρια 15.640
  • Σούρλας Αθανάσιος - Ενδεικτικά μόρια 11.300
  • Ζαλακούδης Ιωάννης - Ενδεικτικά μόρια 10.920

Η ανακοίνωση των βαθμών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 για ακόμα μία χρονιά, ακολουθώντας την παράδοση ετών, ανέδειξε ένα σημαντικό αριθμό διακριθέντων μαθητών/τριών για το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν από καρδιάς όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την προσπάθειά τους, την επιτυχία και την ευόδωση των κόπων τους. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες ακαδημαϊκές σπουδές τους.

Επίσης, δεν ξεχνούμε, και είναι άξια αναγνώρισης από όλους μας η στήριξη των γονέων σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και ευχόμαστε τα παιδιά τους να έχουν υγεία και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Να αναλογιστούμε όμως ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις παρότι είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή των μαθητριών/μαθητών, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ζωή δεν τελειώνει μ’ αυτές. Η συνέχιση της προσπάθειας για αυτό που αγαπάει και που θέλει να πετύχει κάποιος είναι εκείνη που πάντα δικαιώνει στο τέλος.

Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος

ΠΕ82, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc