ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

Aπό 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου
Πρόγραμμα προβολών και παραστάσεων στην Εξωραϊστική

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Τρίτη 4/7 στις 21:30

Προπώληση Εισιτηρίων 15,00€

 Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν «Σύμφωνο Επιβίωσης» και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνοται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο!

Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γής τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται! Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δείς γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου....θα τους βρείς. 

MASTER GARDENER

Πέμπτη 29/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Paul Schrader

Ηθοποιοί: Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Quintessa Swindell, Esai Morales, Eduardo Losan, Victoria Hill, Amy Le, Erika Ashley, Timothy McKinney

Διάρκεια: 95 λεπτά

Ο Νάρβελ Ροθ (Τζοελ Έτζερτον) είναι ο μεθοδικός φροντιστής των κήπων μιας πανέμορφης όσο και ιστορικής έπαυλης. Όταν η εργοδότριά του (Σιγκούρνι Γουίβερ) τού ζητάει σαν χάρη να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, τότε ανοίγουν οι πύλες του χάους στον μέχρι πρότινος δωρικό βίο του μοναχικού άντρα για να επαναφέρουν φαντάσματα του παρελθόντος από τα οποία ο ίδιος πίστευε ότι είχε απαλλαγεί. 

Super Mario Bros. Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΗ

Παρασκευή 30/6 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ

Σενάριο: Μάθιου Φόγκελ

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βασίλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Ιφιγένεια Στάικου

Διάρκεια: 92 λεπτά

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση. 

TAR

Σάββατο 1/7 και Κυριακή 2/7 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Todd Field

Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Marc-Martin Straub, Adam Gopnik, Mark Strong, Sylvia Flote

Από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Πρόκειται για μια σπουδή πάνω στη μεταβαλλόμενη φύση της εξουσίας, στον αντίκτυπό της στην κοινωνία και στην ανθεκτικότητα της απέναντι στον σύγχρονο κόσμο. 

“Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΥΡΕΑΣ” ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

Δευτέρα 3/7 στις 19:30

Ο Καραγκιόζης μαθαίνει την τέχνη του Κουρέα στο σύγχρονο κομμωτήριο του Χατζηαβάτη. Σ’ αυτή την παράσταση θα παρελάσουν όλοι οι ήρωες του Θεάτρου Σκιών, που  άλλοι θα πάνε για μαλλί και άλλοι θα βγούνε κουρεμένοι!!!     

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ

Δευτέρα 3/7 στις 21:30 και Τετάρτη 5/7 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Martin McDonagh

Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Kerry Condon, Pat Shortt, David Pearse, Gary Lydon, Barry Keoghan, Colin Farrell

Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Padraic (Colin Farrell) και τον Colm (Brendan Gleeson) διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Padraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhan (Kerry Condon) και του νεαρού Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Πιο διαβασμένα