ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Fighters Athanasopoulos - Συλλογή μεταλλίων στο 28th Hungarian Kickboxing World Cup 2023

Fighters Athanasopoulos  - Συλλογή μεταλλίων στο 28th Hungarian Kickboxing World Cup 2023
Η αποστολή της Εθνικής και Επίλεκτης Ομάδας των Fighters Athanasopoulos διακρίνεται και κατακτά 5 Χρυσά, 7 Αργυρά και 4 Χάλκινα μετάλλια!
 
Οι αθλητές μας, μετά από μήνες έντονης και μεθοδικής προετοιμασίας, αγωνίστηκαν στο 28th Hungarian Kickboxing World Cup 2023 και αναμετρήθηκαν σε tatami και ring, ανεβάζοντας τον πήχυ δυσκολίας- με συμμετοχές 15 αθλητών από τους 19 στην Α κατηγορία-, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!
 
 
Κάτω από την καθοδήγηση του Head Coach Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου και του προπονητικού team των Fighters, η ομάδα μας κατέκτησε 5 Χρυσά- 7 Αργυρά και 4 Χάλκινα μετάλλια!
 
 
Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές μας αποδέχτηκαν τις προκλήσεις του τουρνουά και αναγνωρίστηκαν για την τεχνική μεθοδολογία αλλά και για την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη σωστή αγωνιστική νοοτροπία! Είμαστε υπερήφανοι για τη συνολική παρουσία της αποστολής! Αντλούμε πάντα δύναμη και ενθάρρυνση από την ακλόνητη στήριξη της ομάδας μας! Είμαστε δυνατοί σαν γροθιά! Είμαστε οικογένεια!