ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις Σταγιάτες η Πλεύση Ελευθερίας

Στις Σταγιάτες η Πλεύση Ελευθερίας

Το καράβι της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έφτασε στο Ανυπότακτο Χωριό των αγωνιστών, τις Σταγιάτες, για το νερό ως δημόσιο αγαθό και το καθαρό περιβάλλον.

Η είσοδος της ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και του κινήματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην Βουλή θα ανατρέψει ριζικά το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και οι αγώνες που θα δώσει το κόμμα μέσα στο Κοινοβούλιο για ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς καύση σκουπιδιών και πλατφόρμες LNG,καθώς και για τα δημόσια αγαθά του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού είναι τα θέματα που συζητήθηκαν με τους κατοίκους από τους υποψήφιους βουλευτές, Πατσιαντά Μαργαρίτη, Κάϊρα Γιάννη και Φραγκουδάκη Ευγενία.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές εν συνεχεία αναφέρθηκαν στο τι θα πράξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου την επόμενη μέρα της εισόδου στην Βουλή, όπου θα ασκήσει τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχει ως Πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα ενεργοποιήσει όλα τα εφόδια που της δίνει ο Κανονισμός της Βουλής, για την υπεράσπιση των πολιτών.

Στην ερώτηση των συμπολιτών ποιά είναι αυτά οι υποψήφιοι απάντησαν πώς θα το κάνει (και με ποιούς)!

Οι πολίτες της χώρας θα είναι σε άμεση επαφή με τη Βουλή και την εξουσία σε καθημερινή βάση μέσω της Αντιπολίτευσης Υπεράσπισης και με την λειτουργία της Ψηφιακής Αντιπολίτευσης μέσω της ιστοσελίδας του Κινήματος αλλά και τηλεφωνικών γραμμών για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Για μια αντιπολίτευση που αξίζει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στους Έλληνες πολίτες του 21ου αιώνα

Θέλεις να είσαι ΕΣΥ στη Βουλή;

Θα αλλάξουμε τον κόσμο με Αγάπη για τον Λαό και την Πατρίδα

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ζωή μας

Δίνουμε Ζωή στην Αντιπολίτευση

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ