ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία της 7ης ΤΟΜΥ Ιωλκού

Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία της 7ης ΤΟΜΥ Ιωλκού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22/06/23 η Εθελοντική Αιμοδοσία της 7ης ΤΟΜΥ Ιωλκού σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Βόλου στον εξωτερικό χώρο της δομής από τις ώρες 9:00 - 13:00 π.μ.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευσή του, για το δώρο αυτό αγάπης.

Από την διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ συμμετείχαν  η Συντονίστρια Ιατρός  - Θέου Ζωή, η Νοσηλεύτρια Τσιάμη Αναστασία, οι Επισκέπτριες Υγείας Ζαφείρη Αντωνία, Μαλλιαρού Δέσποινα και η  Κοινωνική Λειτουργό Αθανασάκη Μαριαλένα.

Συμμετοχή στη δράση παρείχαν η Ιατρός της Αιμοδοσίας κα Ευαγγελία Κουτσιμπάνα και η Επισκέπτρια Υγείας κα Χαρχαντή Αναστασία.

Συμμετοχή και αρωγή  παρείχε και η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του Κ.Υ. Βόλου και των ΤΟΜΥ Μαγνησίας κα Σκούπρα Καλλιόπη.

Ευχαριστούμε θερμά την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την υποστήριξη και ευαισθησία πάντα σε προγράμματα αγωγής υγείας.

Οι δράσεις /παρεμβάσεις πραγματοποιούνται  με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται  στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.