ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθ. Λιούπης: «Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ δίνει και η Νέα Ιωνία»

Περιοδεία υποψηφίων Βουλευτών Ν. Μαγνησίας
Αθ. Λιούπης: «Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ δίνει και η Νέα Ιωνία»

Τη Ν. Ιωνία επισκέφθηκαν χθες οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Έφη Αντωνίου- Χουβαρδά, στο πλαίσιο των περιοδειών τους ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκο Αθανασάκη, μίλησαν με κατοίκους, μέλη και ψηφοφόρους της παράταξης και παρουσίασαν το κυβερνητικό έργο, αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Λιούπης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έχουν προχωρήσει στον Βόλο, αλλά και  στη Μαγνησία, τονίζοντας ότι πρώτη φορά οι Δήμοι σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της ΝΔ και τα αρμόδια Υπουργεία είχαν στη διάθεσή τους τόσα πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να γίνουν έργα, προς όφελος των πολιτών και της ζωής τους, τα οποία επί χρόνια βάλτωναν.

«Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Η Νέα Δημοκρατία την τετραετία που πέρασε, παρά τις συνεχείς κρίσεις κατάφερε να αλλάξει την Ελλάδα. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να αλλάξουν, όμως με σχέδιο, με πρόγραμμα, με σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα με όραμα η ΝΔ μπορεί να επιτύχει τον στόχο της, τον στόχο όλων των Ελλήνων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιούπης, προτρέποντας όλους να επιστρέψουν στις κάλπες αυτή την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή αυτοδυναμία στη ΝΔ, για να σχηματίσει μία συνεκτική κυβέρνηση και να προχωρήσει στο έργο της.

Ο κ. Λιούπης έκανε και ειδική μνεία στην Νίκη Βόλου, καθώς και ο ίδιος παρακολούθησε το χθεσινό ματς κόντρα στην ΑΕΛ και επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «το καμάρι της Ν. Ιωνίας, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, έχει παρουσιάσει μία εξαιρετική εικόνα αυτή την χρονιά και μπορεί σύντομα να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που της αξίζει να είναι».