ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλεύση Ελευθερίας - Προεκλογική εξόρμηση υποψηφίων σε Πορταριά και Μακρυνίτσα

Πλεύση Ελευθερίας - Προεκλογική εξόρμηση υποψηφίων σε Πορταριά και Μακρυνίτσα

Οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Πλεύσης Ελευθερίας - Ζωή Κωνσταντοπούλου,  Πατσιαντάς Μαργαρίτης,  Μαγκουρίτσας Βασίλης, σε προεκλογική εξόρμηση στην Πορταριά και Μακρυνίτσα συνομίλησαν με συμπολίτες  για την ακρίβεια που μαστίζει την κοινωνία μας στα καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα και αγαθά καθώς και για τις πενιχρές συντάξεις, μισθούς και την ανεργία και τις λύσεις που προτείνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας.

Οι Βουλευτές εν συνεχεία αναφέρθηκαν στο τι θα πράξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου την επόμενη μέρα που θα μπει στην Βουλή όπου θα ασκήσει τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχει ως Πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα ενεργοποιήσει όλα τα εφόδια που της δίνει ο Κανονισμός της Βουλής, για την υπεράσπιση των πολιτών.

Στην ερώτηση των συμπολιτών ποια είναι αυτά οι υποψήφιοι απάντησαν πώς θα το κάνει (και με ποιούς)!

Οι πολίτες της  χώρας θα είναι σε άμεση επαφή με τη Βουλή και την εξουσία σε καθημερινή βάση μέσω της Αντιπολίτευσης Υπεράσπισης και με την λειτουργία της Ψηφιακής Αντιπολίτευσης μέσω της ιστοσελίδας του Κινήματος αλλά και τηλεφωνικών γραμμών για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Για μια αντιπολίτευση που αξίζει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στους Έλληνες πολίτες του 21ου αιώνα

Θέλεις να είσαι ΕΣΥ στη Βουλή;

Θα αλλάξουμε τον κόσμο με Αγάπη για τον Λαό και την Πατρίδα