ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Τόνισε  ο Χρήστος Μπουκώρος στην ομιλία του  στη κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας
"Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη"
Φωτογραφίες από τη χθεσινή κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο Volos Palace.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητές όλους τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού και με κεντρικό σύνθημα « Όλοι μαζί πάμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!».

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Χρήστος Μπουκώρος εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στους πολίτες της Μαγνησίας οι οποίοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου έδειξαν με τρόπο εμφατικό, καθώς όπως είπε και ο ίδιος επρόκειτο για «ένα ιστορικό ποσοστό», ξεπερνώντας ακόμη και παραδοσιακά πολιτικά στεγανά ότι επιθυμούν μία αυτοδύναμη και σταθερή Κυβέρνηση, αυτή της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι η κάλπη είναι άδεια, ότι πρόκειται για μία εκλογική μάχη από την αρχή, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός και ζήτησε από όλους, ασχέτως κομματικής προέλευσης, να προσέλθουν στις κάλπες της 25ης Ιουνίου μαζικά, προκειμένου και πάλι η Νέα Δημοκρατία να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό.

Γιατί, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μπουκώρος, αυτοδύναμη Κυβέρνηση σημαίνει ταχεία εφαρμογή των δεσμεύσεων για πολιτική και κοινωνική σταθερότητα, κάτι που το έχει ανάγκη η χώρα και οι πολίτες της, γιατί τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλα και πολλαπλά και δεν πρέπει να ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας και η βελτίωση της θέσεως της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. «Πρέπει να συνεχίσουμε το έργο της οικονομικής ανάκαμψης, το έργο της ολοκλήρωσης των υποδομών και επενδύσεων, της αύξησης των μισθών και των συντάξεων, της μείωσης των φόρων. Για αυτό όλοι μαζί την Κυριακή της 25ης Ιουνίου σταθερά, δυνατά, δίνουμε ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πηγαίνοντας τη χώρα μόνο μπροστά!» κατέληξε στην ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος .