ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

"Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία" στο Βόλο

"Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία", μία απρόβλεπτη κωμωδία τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη"
"Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία" στο Βόλο

Την απρόβλεπτη, ξεκαρδιστική κωμωδία "Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία" των Ron Clark- Sam Bobrick μετέφρασε και σκηνοθετεί ο ικανός Κωνσταντίνος Κυριακού, προκειμένου να την παρουσιάσει σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους έμπειρους Σπύρο Πούλη, Κώστα Αποστολάκη και Κατερίνα Μπιλάλη.

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών –Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά– το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους.

Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή (Κώστας Αποστολάκης), τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο (Σπύρος Πούλης), και τη μοιραία γυναίκα του (Κατερίνα Μπιλάλη). Μέσα στις έντονα χιουμοριστικές καταστάσεις αυτής της παράλογης φάρσας, παρακολουθούμε τις τρεις, γεμάτες γκάφες, απόπειρες φόνου που σχεδιάζουν οι ήρωες ανά δύο, προκειμένου να σκοτώσουν τον τρίτο χαρακτήρα. Στην πρώτη σκηνή, η σύζυγος και ο εραστής της επιχειρούν να σκοτώσουν το σύζυγο, επειδή είναι εμπόδιο στη σχέση τους.

Στη δεύτερη σκηνή, η σύζυγος συμμαχεί με το σύζυγό της για να δολοφονήσουν τον εραστή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι της ήταν άπιστος. Στην τρίτη σκηνή, ο σύζυγος και ο εραστής, αισθανόμενοι προδομένοι και εξαπατημένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τη σύζυγο. Αλλά αυτή η απόπειρα, θα αποτύχει, όπως και οι προηγούμενες δύο, ή όχι;

Συντελεστές

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού, Σκηνικά: Νατάσα Παπαστεργίου, Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου, Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης, Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης, Δημόσιες σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα. Ώρα έναρξης 21:30 . Διάρκεια : 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€ . Παιδικό-φοιτητικό-ΑΜΕΑ-ανεργίας : 12€ . Προπώληση από 10 €

 

Πιο διαβασμένα