ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής Κώστας Αγγελής

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του συντρόφου Κώστα Αγγελή
Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής Κώστας Αγγελής

Αποχαιρετούμε τον σύντροφό μας Αγγελή Κώστα.

Ο Αγγελής Κώστας γεννήθηκε το 1940 από πατέρα αντιστασιακό Μακρονησιώτη αγωνιστή και ορφάνεψε 10 χρονών, αναλαμβάνοντας αυτός τη βιοπάλη της οικογένειας, γιατί και τα αδέρφια του ήταν κυνηγημένα.

Ο σύντροφος Κώστας ήταν αγωνιστής στον αντιδικτατορικό αγώνα με διώξεις από τη Χούντα. Συμμετείχε σε όλες τις δράσεις του Αγροτικού κινήματος της περιοχής μέχρι σήμερα. Ήταν ιδρυτικό μέλος  και μέλος του του πρώτου Αγροτικού Συλλόγου Βελεστίνου και Περιχώρων. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος κοινότητας Περιβλέπτου, όπως και μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Περιβλέπτου.

Ενταγμένος στο ΚΚΕ,  μέχρι σήμερα από τα νεανικά του χρόνια, χωρίς ταλαντεύσεις στις δύσκολες στιγμές της διάσπασης που πέρασε το κόμμα το 1990,  πάλευε διαρκώς για τα ιδανικά του  σοσιαλισμού κομμουνισμού τα οποία κράτησε υψηλά.

Με τις ίδιες αρχές και ιδανικά διαπαιδαγώγησε και τα παιδιά του Γιώργο και Νίκο, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα στηριγμένοι στα ιδανικά, στην εργατικότητα και στην αγωνιστικότητα του πατέρα τους. Πάντα στο πλάι του ήταν η συντρόφισσά του η Θεοδώρα και ευτύχισε να χαρεί τον εγγονό του Κώστα.

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.