ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς "The Castaways" στο Πήλιο

Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς "The Castaways" στο Πήλιο

Έφθασαν χθες, Πέμπτη, στη Ν. Αγχίαλο και σήμερα κατευθύνονται στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου 150 βαν και οι συντελεστές μια μεγάλης διεθνούς παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν όλα σε παραλίες του δήμου που προσομοιάζουν τα νησιά Φίτζι. Πρόκειται για μια δραματική σειρά που πραγματοποιείται σε συνεργασία του BBC και της Paramaount.

Η παραγωγή The Castaways εγκαθίσταται από σήμερα στο Ανατολικό Πήλιο όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Πατής Κουτσάφτης και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν για επτά εβδομάδες. Χθες έγιναν κάποια γυρίσματα στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών παραγωγών Film Office Thessaly συνεργάστηκαν με την εταιρία παραγωγής Green Olive Films, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων και για την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.

Τα 120 άτομα που αποτελούν μέρος της παραγωγής έχουν κλείσει ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιωτικά διαμερίσματα και κατοικίες. Στη σειρά, που βασίζεται στη νουβέλα της Λούσι Κλαρκ με θέμα ένα αεροπορικό δυστύχημα πρωταγωνιστούν οι Σέρινταν Σμιθ, Σελίν Μπάκινς αλλά και ο Τζέισον Στέϊθαμ. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε παραλίες όπως η Φακίστρα και όχι μόνο καθώς επελέγησαν για το πολύ πράσινο τοπίο που κατά τόπους προσομοιάζει τα νησιά Φίτζι, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα στη σειρά.

πηγή: ertnews.gr