ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος τεχνικός της Χλόης ο Δ. Ζιώγας

Νέος τεχνικός της Χλόης ο Δ. Ζιώγας
Η Α.Ε.Χλόης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδος για την νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Το όνομα αυτού Ζιώγας Δημήτριος.
 
Ο Δημήτρης ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ομάδος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δέχτηκε την πρόταση μας και θα συνεργαστούμε ώστε να φτάσουμε την ομάδα στην κορυφή.
 
Είναι κάτοχος διπλώματος Ουέφα Β` έχοντας εργαστεί ως προπονητής στον Κεραυνό Βαθύκοιλου 2021 - 2022 και στον Απόλλων Καναλίων 2022 - 2023.
Ο νέος τεχνικός της ομάδος μας έχει αφήσει το στίγμα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως παίκτης, έχοντας μια τεράστια καριέρα στις πλάτες του και θέλει να πετύχει ακόμη περισσότερα ως προπονητής.
 
Ό,τι και να πούμε για τον Δημήτρη Ζιώγα θα είναι λίγο. Πρόκειται για έναν από τους χαρισματικότερους σκόρερ των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο οποίος έχει αφήσει την «σφραγίδα» του σε πάρα πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε Β’, Γ’, Δ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα έχοντας πετύχει 1000 τέρματα (το ρεκόρ των 102 γκολ σε μία σεζόν με τον Α.Ο. Πόρου πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον) και έχει βραβευτεί από ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ για τα επιτεύγματά του.
 
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε.Χλόης και του ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες φτάνοντας την ομάδα μας στην κορυφή.