ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στην 7η ΤΟΜΥ Ιωλκού Βόλου

Εθελοντική αιμοδοσία στην 7η ΤΟΜΥ Ιωλκού Βόλου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντή αιμοδότη η 7η ΤΟΜΥ Ιωλκού σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στις 22 Ιουνίου.

Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα. Η δράση θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στον εξωτερικό χώρο της δομής μας, Ιωλκού 408 και ώρα 09:00 – 13:00 μμ. Στη δράση συμμετέχουν από την διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ιωλκού, η Συντονίστρια Ιατρός  - Θέου Ζωή, η Νοσηλεύτρια Τσιάμη Αναστασία, οι Επισκέπτριες Υγείας Ζαφείρη Αντωνία, Μαλλιαρού Δέσποινα και η Κοινωνική Λειτουργός Αθανασάκη Μαριαλένα.

Συμμετοχή και αρωγή στη δράση παρέχει και η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του Κ.Υ. Βόλου και των ΤΟΜΥ Μαγνησίας κα Σκούπρα Καλλιόπη.

Ευχαριστούμε τους Ιατρούς και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για τη συνεργασία και προσφορά τους.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, 18-65 ετών,  που μπορούν να προσφέρουν αίμα, να προσέλθουν την ημέρα αυτή με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους για μία πράξη αγάπης και προσφοράς.

Δώσε αίμα, σώσε μία ζωή!

Το φετινό μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι:

«Ζούμε, επειδή ΕΣΥ προσφέρεις»

Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου συχνά!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24210-44027.