ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Νέα Δημητριάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Στη Νέα Δημητριάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Την Τρίτη (13/6) πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας  Τσιμπανάκο Δημήτρη, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Πολίτη Νίκο, την Αν. Γραμματέα της Ν.Ε. Βακουφτσή Σούλα και μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κινήματος.

Το κλιμάκιο μοίρασε υλικό του κόμματος με τις προγραμματικές θέσεις μας ( 12 προγραμματικές προτεραιότητες), όπως επίσης διανεμήθηκε υλικό για τις θέσεις του κινήματος, όσον αφορά το μεγάλο πρόβλημα του Ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων.

Η συνεχής επαφή με τους πολίτες, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μεριά της Μαγνησίας, αποτελεί προτεραιότητα, ενώ το κλίμα που λαμβάνουμε από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις είναι πολύ θετικό για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τα προβλήματα που πρωταγωνιστούν εδώ και πολλούς μήνες παραμένουν τα ίδια, με την ακρίβεια να ροκανίζει τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, κατάσταση που επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από τους υψηλούς λογαριασμούς.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει το μήνυμα της Αλλαγής και τον προγραμματικό του λόγο σε κάθε πολίτη, έναν προγραμματικό λόγο ρεαλιστικό, κοντά στις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων, με σαφή στοχοπόρευση. Η εναλλακτική σοσιαλδημοκρατική πρόταση είναι εδώ για δώσει διέξοδο στους νέους, προστασία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και προοπτική για τη χώρα.

Στις 25 Ιουνίου παίρνουμε απόφαση Αλλαγής.