ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Στέλνουμε από κάθε γωνιά της Μαγνησίας το μήνυμα της αυτοδύναμης Ελλάδας"

Τόνισαν οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας από την Ζαγορά
"Στέλνουμε από κάθε γωνιά της Μαγνησίας το μήνυμα της αυτοδύναμης Ελλάδας"

 

Τν  Ζαγορά επισκέφθηκαν χθες, υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των επαφών τους με τους πολίτες, της προώθησης του κυβερνητικού προγράμματος και της  ανάδειξης της σημασίας συμμετοχής στις κάλπες της 25ης Ιουνίου με στόχο μία ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Έφη Αντωνίου- Χουβαρδά, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκο Αθανασάκη συναντήθηκαν με κατοίκους, φίλους και μέλη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στη Ζαγορά και μίλησαν στο εκλογικό κέντρο για τις επερχόμενες εκλογές και τη σπουδαιότητα της συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές, όπως και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας έλαβαν τον λόγο στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα για μία αυτοδύναμη Ελλάδα, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να επιστρέψουν δυναμικά στην κάλπη στις 25 Ιουνίου.

«Οι πολίτες έχουν στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου, ωστόσο το σύστημα της απλής αναλογικής αποδείχθηκε και στην πράξη πως δεν μπορεί να λειτουργήσει για να προσφέρει μία σταθερότητα στην χώρα και μάλιστα ανέδειξε με τον πιο ισχυρό τρόπο την παντελή αδυναμία συνεννόησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στις 25 Ιουνίου αποφασίζουμε για το μέλλον μας, αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Ζητούμε τη στήριξη όλων ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε η κυβέρνηση έχει αποδείξει τη συνέπεια λόγων και έργων. Με κοστολογημένο πρόγραμμα τετραετίας 9,1 δις ευρώ, η Νέα Δημοκρατία θέτει στο προσκήνιο τον άνθρωπο, την ανάπτυξη, την ισονομία. Πάμε όλοι  μαζί για να χτίσουμε μία Ελλάδα όπως της αξίζει», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της ΝΔ κ. Αθανάσιος Λιούπης. 

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου ο κ. Λιούπης μαζί με τους υποψηφίους Βουλευτές κ.κ. Χρήστο Μπουκώρο, Κωνσταντίνο Μαραβέγια και Έφη Αντωνίου Χουβαρδά θα επισκεφθούν τις εξής περιοχές της Μαγνησίας:

 19:00 Μικροθήβες (ταβέρνα ψησταριά Στατήρα)

19:30 Αϊδίνι (κοινοτικό κατάστημα)

20:00 Κρόκιο (καφενείο Ξηρομερήσιο)

20:30 Ευξεινούπολη (καφέ Καραφέρη)