ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χώρισαν οι δρόμοι Θ. Μπίλη και Χλόης

Όπως ανακοίνωσε η Χλόη, ο Θανάσης Μπίλης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν με τη διοίκηση του συλλόγου να ευχαριστεί τον Βελεστινιώτη προπονητή για την προσφορά του
Χώρισαν οι δρόμοι Θ. Μπίλη και Χλόης
Εκ μέρους του Δ.Σ της Α.Ε. Χλόης ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αθανάσιος Νατούδης θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Αθανάσιο Μπίλη για τα όσα προσέφερε στην ποδοσφαιρική αγωνιστική χρονιά που πέρασε.
 
Μία όμορφη χρόνια όπου διοίκηση και προπονητής φτιάξανε ένα δυνατό σύνολο που πρωταγωνίστησε στο Γ` τοπικό. Οι στόχοι δεν πραγματοποιήθηκαν όμως αυτό μας δίνει δύναμη για την νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται τα καλύτερα και να πετύχει ακόμα περισσότερα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 
Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα!
 
Από την πλευρά του ο Σάκης Μπίλης ανέφερε στον Ταχυδρόμο: "Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΑΕ Χλόης, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Καταφέραμε να δώσουμε ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα μετά από χρόνια αποχής, διεκδικήσαμε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα, αλλά μερικές ατυχές στιγμές (9 χαμένα πέναλτι στα 11) και το μικρό ρόστερ μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς.
 
Ελπίζω του χρόνου να γίνει πραγματικότητα η άνοδος.
 
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία".