ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση νέας δημοτικής πρωτοβουλίας "Σκιάθος για Ολους"

Παρουσίαση νέας δημοτικής πρωτοβουλίας "Σκιάθος για Ολους"

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης η δημοτική παράταξη Σκιάθος για όλους με επικεφαλής τον Νικόλαο Πασχάλη ανακοίνωσε σήμερα την συμμετοχή της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού προσανατολίστηκε στην ανάγκη για συνεργασία και την αλλαγή νοοτροπίας, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τα φαινόμενα αλαζονείας και εγωκεντρισμού τα οποία παρακολουθούμε ανήσυχοι τα τελευταία χρόνια.

Η θερμή υποδομή και το πλήθος των παρευρισκόμενων καθώς και των εκπροσώπων φορέων και προέδρων από όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας μας γεμίζει με ακόμη περισσότερο αίσθημα ευθύνης για να κάνουμε πράξη το σύνθημα του συνδυασμούς μας «Σκιάθος Για Όλους».

Η αγάπη μας για την Σκιάθο και η συνεργασία θα αποτελέσουν τον οδηγό για το μέλλον του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους των αρχών της Σκιάθου, τον υποψήφιο βουλευτή κ. Τζουμα, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ.Διολέττα, τον πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Σκιάθου κ. Λάζο, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Δημητριάδη, τον πρόεδρο του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων κ. Κανταράκια και εκατοντάδων πολιτών του νησιού.