ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη Ζ. Μάκρη στην ΕΒΟΛ

Επίσκεψη Ζ. Μάκρη στην ΕΒΟΛ
Η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας και Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το διάστημα 2021-2023 κ. Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου (ΕΒΟΛ), στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών που έχει δρομολογήσει με πολίτες, φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των πολιτικών δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και την ανάδειξη της σημασίας συμμετοχής στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.
 
Η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, θερμά, για ακόμη μία φορά, τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Στέφ. Διακομή και τα μέλη της Ένωσης, για την ζεστή υποδοχή, την υποστηρικτική διάθεση, την εποικοδομητική συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κατ’ επέκταση στο πρόσωπό της, όλο αυτό το διάστημα, στο πλαίσιο συχνού και ανοικτού διαλόγου που έχουν αναπτύξει μαζί της. Η υποψήφια βουλευτής τόνισε την σπουδαιότητα συμμετοχής όλων στην κάλπη της 25ης Ιουνίου προκειμένου να επαναβεβαιωθεί η βούληση για ασφαλή κυβερνητική αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και να επιβραβευθεί η αποτελεσματικότητα και η ειλικρίνεια της Νέας Δημοκρατίας. Μία αυτοδυναμία που θα οδηγήσει την χώρα σταθερά και μπροστά αναβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, φέρνοντας μεγαλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές αλλά και αντιμετωπίζοντας, με ασφάλεια, προκλήσεις γεωπολιτικές.
 
Επίσης, η κ. Μακρή δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ένωση για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει τονίζοντας ότι η επιτυχία της οφείλεται, ουσιαστικά, στον συνεργατισμό, που με τόση συνέπεια υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια η ΕΑΣ Βόλου και φυσικά στην άοκνη και συνετή διαχείριση και διοίκηση του Προεδρείου. Υπογράμμισε δε ότι βασική εθνική στρατηγική επιλογή, την οποία και στηρίζει, πλήρως, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα την κάνει «πράξη» από τις 26 Ιουνίου, είναι η προώθηση των συλλογικών αγροτικών σχημάτων για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με ταυτόχρονη κάθετη διαμόρφωση της αγοράς προσανατολισμένη και στα συλλογικά αγροτικά σχήματα καθώς η ελληνική γεωργία χαρακτηρίζεται μεν από πληθώρα αγροτικών εκμεταλλεύσεων, όμως μικρής έκτασης.
 
Τέλος, η κ. Μακρή δήλωσε ότι η συστράτευση όλων και η συνέργεια δυνάμεων μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό μοχλό για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και για την δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 25 Ιουνίου προκειμένου να υλοποιηθούν συγκεκριμένες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών τομέων, μεταξύ αυτών και του αγροτικού, οι οποίοι θα καταστούν ανταγωνιστικοί και θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Ενώ, υπογράμμισε ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε σταθερά και δυναμικά, με κοινό αγώνα και κοινή συλλογική προσπάθεια, για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις και τις προγραμματικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία αυτοδύναμη Ελλάδα!