ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιατροδικαστής Κατερίνα Μπαλντούμη

Ιατροδικαστής Κατερίνα Μπαλντούμη

Κατερίνα Μπαλντούμη - Ιατροδικαστής

Βόλος   

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο - 6948584616   

Email- balntoumi@hotmail.com

Κύριοι-κυρίες,

ονομάζομαι Κατερίνα -Σεβαστή Μπαλντούμη και είμαι Ιατροδικαστής.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "OVIDIUS" στην Κωστάντζα-Ρουμανίας και έλαβα το πτυχίο το 2010.

Είμαι εγγεγραμμένη στο μητρώο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας από το έτος 2012.

Έλαβα την Ιατρική Ειδικότητα της Ιατροδικαστικής το Μάϊο του έτους 2017 μετά από παρακολούθηση προγράμματος Ειδίκευσης στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ) για δύο χρόνια (Ιανουάριος 2014-Ιανουάριος 2016) και στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» για ένα (1) χρόνο (Μάρτιος 2016-Μάρτιος 2017).

Τον Οκτώβριο του έτους 2022 έγινε η έναρξη Ιατρείου μου ως ιδιώτης Ιατροδικαστής στο Βόλο στην οδό Δημοκρατίας 47 στην Νέα Ιώνια (επικοινωνία: 6948584616, balntoumi@hotmail.com).

Αντικείμενο υποθέσεων/περιστατικά:

Μελέτη

  • για διερεύνηση τροχαίων ατυχημάτων
  • για διερεύνηση βίαιων και αιφνίδιων θανάτων (ερευνάται το τρίπτυχο, έγκλημα, αυτοκτονία ή τυχαίο γεγονός) και δίδεται γνωμάτευση όχι μόνο επί της αιτίας του θανάτου αλλά και επί των ιδιαίτερων συνθηκών.

Γνωμοδότηση

  • σε περιπτώσεις ιατρικής αμέλειας (ερευνώνται: νομικές και δεοντολογικές προϋποθέσεις κατά την άσκηση της Ιατρικής, Ιατρική Ευθύνη.

Γνωμάτευση

  • επί θεμάτων σωματικών βλαβών, κακώσεων και κακοποιήσεων, περιστατικά ταυτοποιήσεων μετά από κλινική εξέταση περιστατικών,
  • επί περιστατικών τοξικοεξαρτημένων ατόμων, με την βοήθεια της εργαστηριακής τεκμηρίωσης.

Γενική συνδρομή:

  • στη διαδικασία τεστ πατρότητας και ταυτοποίησης. 

Η Ιατροδικαστική έχει σήμερα διαμορφωθεί σε κύρια ιατρική ειδικότητα σ΄ όλες τις ανεπτυγμένες χώρες. Είναι ένας κλάδος της ιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την εφαρμογή ειδικών ιατρικών και άλλων συναφών επιστημονικών γνώσεων, καθώς και εμπειριών στην υποβοήθηση του έργου της Δικαιοσύνης. Είναι ο μοναδικός κλάδος της ιατρικής που υπηρετεί ταυτοχρόνως τη Δικαιοσύνη, τις Διωκτικές αρχές, τις ασφαλιστικές εταιρείες, το συμφέρον του πολίτη ή της οικογένειας του, το δημόσιο συμφέρον και την επιστήμη.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να συζητήσουμε την πιθανότητα μίας συνεργασίας.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Μπαλντούμη