ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και αποφασίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα"

Τόνισαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της ΝΔ από το Σέσκλο
"Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και αποφασίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα"

 

Το Σέσκλο επισκέφθηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου οι  υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, στο  πλαίσιο των επαφών τους με τους πολίτες, για την  παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος και την  ανάδειξη της σημασίας συμμετοχής στις κάλπες της 25ης Ιουνίου με στόχο μία ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας κ.κ. Ζέττα Μακρή, Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Έφη Αντωνίου και Ουρανία Καθηνιώτη, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκο Αθανασάκη συναντήθηκαν με κατοίκους, φίλους και μέλη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και μίλησαν για τις επερχόμενες εκλογές και τη σπουδαιότητα της συμμετοχής.

Επισημάνθηκε ότι η πρώτη κάλπη με το ιστορικό ποσοστό που έδωσαν οι πολίτες στη Νέα Δημοκρατία έχει δείξει την δυναμική των έργων αλλά και του προγράμματος του κόμματος, ωστόσο οι εκλογές της 25ηςΙουνίου είναι άλλες, ξεχωριστές εκλογές γι’ αυτό και οι πολίτες θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά, δίνοντας με την ψήφο τους στην δυνατότητα στη ΝΔ να δημιουργήσει μία σταθερή κυβέρνηση, για μία Ελλάδα που κοιτάει μόνο μπροστά.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές έλαβαν τον λόγο στέλνοντας ο καθένας το καθοριστικό μήνυμά του και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων τόσο για τη διαδικασία των εκλογών, όσο και για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία, η δημοκρατική παράταξη με συνέπεια λόγων και έργων, αλλά και όλοι εμείς ζητούμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης «Ελάτε να συμπορευθούμε μαζί για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε. Την Ελλάδα που αξίζουμε». Η παράταξή μας είναι η μόνη με συνεκτικό και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα που στόχο έχει την ανάπτυξη, την ενίσχυση του εισοδήματος, την αναμόρφωση του συστήματος υγείας και τη δημιουργία μίας σύγχρονης, δίκαιης και «πράσινης» Ελλάδας», είπε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου της ΝΔ στο Σέσκλο.

Σημείωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι έχοντας συνοδοιπόρο την ΔΕΕΠ Μαγνησίας αλλά και τις κατά τόπους ΔΗΜ.ΤΟ θα συνεχίσoυν να μεταφέρουν το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας από τόπο σε τόπο σε όλη τη Μαγνησία έως τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.