ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσληψη 19 ατόμων για τις ανάγκες πυροπροστασίας

Ειδικότητες και πληροφορίες
Πρόσληψη 19 ατόμων για τις ανάγκες πυροπροστασίας

Την πρόσληψη δέκα εννέα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης, τετράμηνης και πεντάμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες πυροπροστασίας, ως ακολούθως, ανακοίνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

*Δείτε αναλυτικά την απόφαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.rigas-feraios.gr) και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Δήμος Ρήγα Φεραίου, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66 προς Γραφείο Προσωπικού,

β) με αποστολή στο email: prosopiko@0922.syzefxis.gov.gr,
γ) αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας στο ισόγειο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΥΕ και ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η αίτηση συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/1986 θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες ιδιοχείρως, ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Πληροφορίες στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (κ.κ. Ζωή Β. Μπομπότη, Κωνσταντινιά Μπομπότη, Γιάννης Χ. Λαμπρόπουλος, τηλ.: 2425350222-210).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την 12η Ιουνίου 2023 (επόμενη της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου) έως και την 16η Ιουνίου 2023.