ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Xρ. Μπουκώρος από Σκόπελο: Να συνεχιστεί η πρόοδος

Συνεχίζεται η περιοδεία κλιμακίου με τους Αθ. Λιούπη, Κ.Μαραβέγια, Έφης Αντωνίου, Ράνιας Καθηνιώτη και Ν. Αθανασάκη 
Xρ. Μπουκώρος από Σκόπελο: Να συνεχιστεί η πρόοδος
Φωτογραφίες από την επίσκεψη και ομιλία στην Γλώσσα και στην χώρα Σκοπέλου των υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρου, Αθ. Λιούπη, Κων.Μαραβέγια, Έφη Αντωνίου - Χουβαρδά και Ουρανία Καθηνιώτη

 

Συνεχίζεται η περιοδεία κλιμακίου με τους Αθ. Λιούπη, Κ.Μαραβέγια, Έφης Αντωνίου, Ράνιας Καθηνιώτη και Ν. Αθανασάκη   

Επίσκεψη στο νησί της Σκοπέλου, στο πλαίσιο περιοδείας στις Βόρειες Σποράδες, πραγματοποιεί ευρύ κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Χρήστο Μπουκώρο, Αθανάσιο Λιούπη, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, Έφη Αντωνίου - Χουβαρδά και Ουρανία Καθηνιώτη, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας  Νίκο Αθανάσακη.

Το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκαν τη Γλώσσα, ενώ το απόγευμα περιηγήθηκαν στη χώρα της Σκοπέλου, όπου ήρθαν σε επαφή με στελέχη του κόμματος, με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζομένους, υπήρξαν δέκτες θετικών μηνυμάτων, άκουσαν τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Το βράδυ ακολούθησε ομιλία των υποψηφίων βουλευτών, με τον Χρήστο Μπουκώρο να τονίζει ότι με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτικά εργαλεία και πόροι για την υλοποίηση έργων στο νησί, που συνέβαλαν στην ανάπτυξή του, στην ενίσχυση του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας. Έργα, όπως είπε, που αφορούν στην υγεία, την παιδεία, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, αλλά και σε λιμενικές υποδομές, αγροτική οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

«Για να συνεχιστεί η πρόοδος», υπογράμμισε ο Χρήστος Μπουκώρος, «για ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς, για μία πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, κυρίως στον τομέα της υγείας, να μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ένα πρόγραμμα σταθερότητας, ανάπτυξης και αισιοδοξίας για το μέλλον».

Ο Χρήστος Μπουκώρος απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους τόνισε: «Στον αγώνα μας αυτόν για την αυτοδυναμία, για μία σταθερή Κυβέρνηση, για μία ισχυρή Ελλάδα, σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε μαζί ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι!»