ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επαφών συνέχεια για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Συνεχίζει τις επαφές της με φορείς και υπηρεσίες  η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια Βουλευτής  με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
Επαφών συνέχεια για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Συγκεκριμένα διαβάζουμε πως επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου όπου άκουσε τα προβλήματα των ηλικιωμένων και δέχθηκε ευχές για την μέχρι τώρα παρουσία της  και συνεργασία της με τους ανθρώπους  που φιλοξενούνται καθημερινά στους χώρους του ΚΑΠΗ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χρ. Στρατηγόπουλο συζητώντας με ιδιαίτερη έμφαση το θέμα του δικαστικού μεγάρου. Παράλληλα συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου κ. Ιωάννα Παπαδημητρίου  συζητώντας προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Επίσκεψη πραγματοποίησε η κ. Χρσυοβελώνη και στον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ Βόλου όπου  συναντήθηκε  με τη διοίκηση και επιτελικά στελέχη των επιχειρήσεων. Ακολούθησε συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ , του Δασαρχείου και της  Δ.Ο.Υ. Βόλου και Ν. Ιωνίας με επίκεντρο συζήτησης το φορολογικό νομοσχέδιο και τις 120 δόσεις.

Η κ. Χρυσοβελώνη επίσης επισκέφτηκε το Περιφερειακό Κατάστημα ΕΦΚΑ Μαγνησίας και το ΠΕΔΥ  όπου και συνομίλησε με τους υπαλλήλους  για τα φλέγοντα θέματα  στο κομμάτι της υγείας και ειδικά για τις  δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπου  επιβάλλεται  στελέχωση σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Τέλος η κ. Χρυσοβελώνη  μετέβη στις λαϊκές αγορές οπωροκηπευτικών και ένδυσης όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με πολίτες που εγκαρδίως την υποδέχθηκαν για άλλη μια φορά.

Δείτε περισσότερες εικόνες: