ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Η ομιλία του Γ. Σακκόπουλου στον Αλμυρό

Ο Ιωάννης Σακκόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Μαγνησίας
Η ομιλία του Γ. Σακκόπουλου στον Αλμυρό

Αναλυτικά, η ενημέρωση:

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ, στον Αλμυρό, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Σακκόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και στις λύσεις που πρέπει να δοθούν. Ο κ. Σακκόπουλος έστειλε το θετικό μήνυμα του ΚΙΝΑΛ να αλλάξει την χώρα με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη για όλους.

Η ομιλία

Αφού σας καλησπερίσω όλους με τη σειρά μου, να ευχηθώ σε όλους εμάς που σήμερα είμαστε εδώ έναν πετυχημένο καλό αγώνα. Δεν είμαστε 8 άτομα σε αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά είμαστε πολλοί που αγωνιζόμαστε. Πολλοί και δυνατοί. Όλοι εσείς, Άνθρωποι που δεν λοξοδρομήσανε από τις σειρήνες της εξουσίας, άνθρωποι που δεν θέλησαν να βολευτούν σε δανεικές καρέκλες, να ανεβούν σε γέφυρες και πρόσκαιρες προοδευτικές συμμαχίες, που επέμειναν στις αρχές τους, που δεν ξέχασαν ποτέ πως το ΠΑΣΟΚ πήγε την Ελλάδα μπροστά, την έσωσε από την πτώχευση, την κράτησε στην Ευρώπη. Οι δυνάμεις της συντήρησης της Νέας Δημοκρατίας και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ- το ΠΑΣΟΚ θέλησαν να εξαφανίσουν . Σήμερα το επιδιώκουν εις βάρος του ΚΙΝΑΛ. Δεν ταιριάζει το ΚΙΝΑΛ στο χέρι κανενός. Δεν μπορεί να είναι το γάντι τους.

Στις εθνικές εκλογές θα συγκρουστούν τρεις κόσμοι. Αυτός της Νέας Δημοκρατίας που προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί καθώς και το ιδεολογικό της πλαίσιο. Αυτός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε ως αριστερά και εφάρμοσε συντηρητικό πρόγραμμα που "χτύπησε" τη μεσαία τάξη. Και αυτός της προόδου, της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας, του κοινωνικού κράτους και της ασφάλειας που εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον αφήγημα. Αυτά που λένε τώρα τα στελέχη του, τα έλεγαν και πριν τις εκλογές και έχασαν με 9.5 μονάδες. Τώρα είναι η ώρα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες μια παράταξη με προοδευτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά. Γι΄αυτό είμαστε εδώ.

Γι΄αυτό δεν δεχόμαστε μαθήματα αριστεράς και αξιών από όσους τα πούλησαν όλα. Αυτά τα μαθήματα δεν είναι αποδεκτά και το πρόγραμμα μας είναι η ταυτότητα της κοινωνίας της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης μιας χώρας που ρήμαξαν.

Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στην πολιτική με έναν άλλο τρόπο. Βασιζόμενοι σε αξίες και ιδανικά, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών τους. Και είμαι εδώ, είμαστε εδώ γι΄αυτόν τον λόγο.

Το Κίνημα Αλλαγής έρχεται με προτάσεις και πρόγραμμα για τον αγροτικό κόσμο και την πρωτογενή παραγωγή. Για να διασφαλίσει την καλυτέρευση της ζωής όσων είναι στον Αλμυρό, αλλά και για να δώσει κίνητρα σε όσους έχουν φύγει να γυρίσουν πίσω.

Είμαι βέβαιος πως στις 7 του Ιούλη οι πολίτες του Αλμυρού θα στείλουν το μήνυμα της νίκης των δυνάμεων της προόδου και της ανάπτυξης.


Θα δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη, κρίσιμη, μέρα για τον τόπο.

Η ψήφος σας έχει ιδιαίτερη σημασία για την πορεία της χώρας
αλλά και της περιοχής σας.
Έχει ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών σας.

Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τα μεγάλα έργα προοπτικής και ανάπτυξης
που έχει ανάγκη ο Αλμυρός:
Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας
Για να αυξηθεί το αγροτικό εισόδημα
Για να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα
Για να διασφαλίσουμε την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής
Για να πετύχουμε τη βιωσιμότητα των υδάτινων πόρων
Για να ενισχύσουμε τον τουρισμό.

Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου ένα προς ένα,Η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας και των αγροτικών ιατρείων, η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης, η αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού, η βασική ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των αδέσποτων ζώων. Η Βελτίωση της ασφαλτόστρωσης των δρόμων στο παραλιακό μέτωπο. Η Οδική σύνδεση του Πτελεού με τις Νηές. Η Αξιοποίηση της Όθρυος που θα μπορούσε να είναι πηγή πλούτου.

Δεν θα κουράσω αλλά για να δώσουμε λύσεις πρέπει να συνεργαστούμε. Κανείς δεν μπορεί μόνος του.