ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 16ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς

Θα περιλαμβάνει αποστάσεις  17 χλμ. και 6 χλμ. και θα λάβει χώρα στις 18 Ιουνίου με εκκίνηση τερματισμό στην ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 16ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς

Ο Κένταυρος Βόλου, o Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς, η ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail, διοργανώνουν τον «16ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς» στις 18 Ιουνίου.

 Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS. Τον αγώνα στηρίζουν επίσης ο Γ.Σ. Βόλου, ο Άτλας Βόλου, ο Α.Ο. Μαγνησίας, η Νίκη Βόλου, ο ΕΟΣ Βόλου, ο  ΕΟΣ Αλμυρού, Άθλος Αγριάς καθώς και η Ι. Μονή Φλαμουρίου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει από την ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς και περιλαμβάνει αποστάσεις  17χλμ. και 6 χλμ. σε μια υπέροχη διαδρομή  σε δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές του Βορείου Πηλίου.

Στις παροχές του αγώνα περιλαμβάνονται:

  • Ηλεκρονική χρονομέτρηση (chip χρονομέτρησης) (6χλμ. – 17χλμ)
  • Αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο
  • Αριθμός συμμετοχής
  • Τροφοδοσία και υδροδοσία κατά τον αγώνα (6χλμ. -17 χλμ.
  • Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt (6χλμ.-17χλμ.)
  • Σνακ, φρούτα, χυμοί κ.α. στον τερματισμό.

   Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρό καθώς και από εθελοντές διασώστες και η Γενική κλινική «Ελπίς Παπαϊωάννου» θα διαθέσει πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα.

Προκήρυξη και εγγραφές: sdyvkentavros.com

Face book: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος