ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λιούπης-Μπουκώρος: Η μοναδική κυβερνητική  πρόταση είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας

Τόνισαν οι υποψήφιοι Βουλευτές στον Πτελεό
Λιούπης-Μπουκώρος: Η μοναδική κυβερνητική  πρόταση είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας

 

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική κυβερνητική πρόταση για την χώρα, με ένα πρόγραμμα απολύτως κοστολογημένο, ανθρωποκεντρικό και αναπτυξιακό, επεσήμαναν οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αθανάσιος Λιούπης και Χρήστος Μπουκώρος κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στον Πτελεό.

Οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές συνομίλησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, εργαζομένους, συνταξιούχους και αγρότες της περιοχής και παρουσίασαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία υπογραμμίζοντας ότι το παραχθέν έργο της προηγούμενης τετραετίας σε όλους τους τομείς , η συνέπεια λόγων και έργων, η αντιμετώπιση κάθε εξωγενούς κρίσης και ταυτόχρονα η μεταρρυθμιστική πολιτική που εφαρμόστηκε, αποτελούν κύριους λόγους εμπιστοσύνης των πολιτών στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Λιούπης επεσήμανε ότι στη Μαγνησία ξεμπλόκαραν μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης που βάλτωναν επί πολλά χρόνια, οι Δήμοι για πρώτη φορά είχαν στη διάθεσή τους τόσα πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να προωθήσουν, να υλοποιήσουν αλλά και να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότησή τους, ενώ στηρίχθηκαν ουσιαστικά εργαζόμενοι, επαγγελματίες, νέοι αλλά και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

“Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται τη σταθερότητα και την ανάπτυξη. Προχωρά με συνέπεια στο όραμά της για μια Ελλάδα που θα κοιτάει στο μέλλον”, επισημάνθηκε από τους υποψήφιους Βουλευτές του νομού, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις των πολιτών και φυσικά υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα της συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να προχωρήσει σχηματίζοντας μία συμπαγή αυτοδύναμη κυβέρνηση και να ξεκινήσει άμεσα να θέτει σε εφαρμογή το κυβερνητικό της πρόγραμμα.

Οι περιοδείες των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία θα συνεχιστούν εντατικά το επόμενο διάστημα, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αλλά και να αναδείξουν τη σημασία της συμμετοχής στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.