ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μακρή - Λιούπης σε κοινό ξεκίνημα στη νέα προεκλογική περίοδο

Μακρή - Λιούπης σε κοινό ξεκίνημα στη νέα προεκλογική περίοδο
Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, η υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή και ο συνυποψήφιός της βουλευτής κ. Αθανάσιος Λιούπης  ξεκίνησαν μαζί τη νέα προεκλογική περίοδο από τη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας σε μια, από κοινού, προγραμματισμένη επίσκεψη σταθερά κοντά στους πολίτες.
 
Η υποδοχή του κόσμου, παρουσία και της Αντιδημάρχου Νατάσας Μορφογιάννη, ήταν ενθουσιώδης και οι ευχές όλων μιλούσαν για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. 
 
Η κ. Μακρή και ο κ. Λιούπης περπάτησαν ανάμεσα στους πάγκους, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου, δοκίμασαν φρούτα και λαχανικά απευθείας από το περιβόλι και το μποστάνι και συνομίλησαν με καλλιεργητές, παραγωγούς και πωλητές.
 
Η κ. Μακρή βρίσκεται πάντα δίπλα στον θεσμό και τον κλάδο των λαϊκών αγορών έχοντας αποδείξει το προσωπικό ενδιαφέρον της για τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει καθημερινά αλλά και για τον σπουδαίο ρόλο που παίζει στην κοινωνική συνοχή, στη σχέση με τους καταναλωτές, στην ενίσχυση της οικονομίας και στην διάθεση ποιοτικών τοπικών προϊόντων.
 

 

Πιο διαβασμένα