ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αθ. Λιούπης: «Όχι σε χαλαρή ψήφο- Απαραίτητη η συμμετοχή όλων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Τόνισε ο υπ. Βουλευτής Μαγνησίας από τη Βρύναινα, τον Δρυμώνα και την Αγ. Τριάδα
Αθ. Λιούπης: «Όχι σε χαλαρή ψήφο- Απαραίτητη η συμμετοχή όλων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Μήνυμα συμμετοχής και όχι χαλαρή ψήφο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έστειλε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης από τη Βρύναινα, τον Δρυμώνα και την Αγία Τριάδα, όπου και περιόδευσε.

Ο κ. Λιούπης συναντήθηκε με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, κατοίκους, επαγγελματίες και αγρότες των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε μαζί τους για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών του Ιουνίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της προσέλευσης στην κάλπη, προκειμένου να αναδειχθεί αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσει, όπως το έχει πράξει ήδη την προηγούμενη τετραετία, να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, με προσήλωση και χωρίς αντιπερισπασμούς. Ο κ. Λιούπης στις συζητήσεις του, ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωτογενή κυρίως τομέα, καθώς αφορά σημαντικό ποσοστό των κατοίκων των περιοχών που επισκέφθηκε.

Τόνισε ότι «στην επόμενη τετραετία συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις προς όφελος των αγροτών ώστε ο πρωτογενής τομέας να παραμείνει βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας» και μετέφερε τις έξι βασικές δεσμεύσεις και στόχους της ΝΔ:

-Οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατ΄ επάγγελμα αγρότες.

-Επιτάχυνση της διαδικασίας των αποζημιώσεων για όλους τους δικαιούχους με την επικαιροποίηση του κανονισμού ΕΛΓΑ.

-Νέα αρδευτικά έργα σε όλη τη χώρα και εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ κ ΓΟΕΒ, που θα αρδεύουν περισσότερα από 1,3 εκ στρέμματα και θα έχουν ως ωφελούμενους πάνω από 100.000 αγρότες.

-Επιστροφή του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο.

-Μείωση κατά μία επιπλέον μονάδα των ασφαλιστικών εισφορών. Λιγότερες εισφορές, μεγαλύτερος εισόδημα για όλους.

-Αύξηση του αριθμού των  κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027.

Ο κ. Λιούπης είχε ιδιαίτερες παραγωγικές συζητήσεις με όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για τις επόμενες εκλογές και φυσικά να μην χρησιμοποιήσουν τα προηγούμενα ψηφοδέλτια, καθώς θα θεωρηθούν άκυρα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στην παράταξη και τόνισε πως οι περιοδείες του σε όλη τη Μαγνησία, μαζί με τους συνυποψήφιούς του και τα στελέχη της παράταξης θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό.

 

 

Πιο διαβασμένα