ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Μαγνησίας: 25 Ιουνίου παίρνουμε μαζί οριστική απόφαση αλλαγής

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Μαγνησίας: 25 Ιουνίου παίρνουμε μαζί οριστική απόφαση αλλαγής

 

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου το μήνυμα είναι συγκεκριμένο. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αποτελέσει τον ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο και παράλληλα, με το αναλυτικό πρόγραμμά διακυβέρνησης που διαθέτει, είναι και η μοναδική εναλλακτική απέναντι στον ελιτισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Η χώρα παρουσιάζει ξανά πολύ ανησυχητικά οικονομικά στοιχεία, χειρότερα και από το 2010 της χρεοκοπίας Καραμανλή, ενώ πάλι γίνεται προσπάθεια απόκρυψης. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να καλύψει τις τεράστιες εισοδηματικές απώλειες των πολιτών με ελεημοσύνες, ενώ παράλληλα εξυπηρετούσε σε όλη τη τετραετία τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών. Πενταπλασίασε τα αρχικά προϋπολογισθέντα κρατικά έσοδα από άδικους έμμεσους φόρους όπως ο ΦΠΑ και ο Ειδικός Φόρος Καυσίμων.

Είναι δεδομένο ότι η μέχρι χθες Αξιωματική Αντιπολίτευση Τσίπρα καταρρέει και διαλύεται στα εξ ων συνετέθη. Απέδειξαν ότι με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές τους, είναι ο καλύτερος χορηγός της Κυβέρνησης.

Ζητάμε από τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Στη Μαγνησία ειδικά, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Δε πρέπει να ξαναπέσουμε στην απραξία της μονόπλευρης σχεδόν κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Δεν πρέπει επίσης η εκπροσώπηση της Μαγνησίας να πέσει στα χέρια στείρων αντιπολιτεύσεων που η τοξικότητα δεν τους αφήνει καθαρή κρίση ούτε για τα εθνικά θέματα.  Ζητούμε ισχυρή Απόφαση Αλλαγής και αποτελεί χρέος μας να πείσουμε, σπίτι–σπίτι, γειτονιά-γειτονιά, χωριό-χωριό.

Το ΠΑΣΟΚ προχωρά ισχυρό, μακρυά από οποιεσδήποτε προσωπικές στρατηγικές. Το κίνημά μας υπερβαίνει τον κάθε έναν ξεχωριστά. Η άποψη αυτή πρέπει να αποτελεί συνείδηση, ιδιαίτερα σε όσους τίμησε ο χώρος επιλέγοντας τους να τον εκπροσωπήσουν είτε στις εκλογές, είτε σε όποιες άλλες διαδικασίες. Ωστόσο όλες και όλοι κρίνονται για τη προσφορά τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μέσα σε ανάλογο θεσμικό πλαίσιο. Προφανώς οι παρόντες στις μάχες είναι και οι εν δυνάμει νικητές. Οι αδικαιολογήτως απόντες σίγουρα όχι. Παραμένουμε ενωμένοι, διεκδικώντας να είμαστε ο ισχυρός πόλος του πολιτικού συστήματος μετά την 25ηΙουνίου.

Αυτό ήταν το γενικό κλίμα από τη χθεσινή συνεδρίαση επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, που ήταν μαζικότατη, με στελέχη από όλες τις γενιές της Δημοκρατικής Παράταξης στον τόπο μας. Στις 25 Ιουνίου παίρνουμε μαζί την οριστική Απόφαση Αλλαγής για να ξαναβάλουμε τη Κοινωνία στο Προσκήνιο.

 

Πιο διαβασμένα