ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκκληση για αίμα - Διασωληνωμένη η Διευθύντρια Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου

Έκκληση για αίμα - Διασωληνωμένη η Διευθύντρια Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου

Διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου, Αίγλη Δημόγλου, η οποία εμφάνισε αυτοάνοση θρομβοπενική πορφύρα, γνωστή ως νόσο Μόσχοβιτς, και έχει ανάγκη από αίμα. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο σύζυγός της Βασίλης Λινάρδος, ο οποίος απευθύνει έκκληση για αίμα, όπως και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας σε ανακοίνωση της κάνει επείγουσα έκκληση για την Αίγλη (Αγλαΐα) Δημόγλου, που πάσχει από αυτοάνοση θρομβοπενική πορφύρα (νόσο Μόσχοβιτς) και αναφέρει: “Υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη για αίμα (χρειάζονται τουλάχιστον 180 φιάλες αίματος). Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους στις υπηρεσίες των Δήμων της Μαγνησίας, αλλά και γενικότερα τους εργαζόμενους της περιοχής μας, που είναι σε θέση να δώσουν αίμα να το κάνουν άμεσα («Για Αγλαΐα Δημόγλου του Ευαγγέλου, Ο+, νόσος Μόσχοβιτς»).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκλεγμένους της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας, όπως και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου Γιάννη Κουτή (τηλ. 6976308203).”