ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Τίποτα δεν τελείωσε - Ο αγώνας συνεχίζεται

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τις επερχόμενες του Ιουνίου
Τίποτα δεν τελείωσε - Ο αγώνας συνεχίζεται

 

Ευχαριστούμε τους  χιλιάδες συμπολίτες μας στην Μαγνησία που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο μας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Και στον νομό μας, όπως και σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας .

Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την νέα προεκλογική περίοδο και για να συζητήσουμε με τον προοδευτικό κόσμο αυτά που πρέπει να αλλάξουν στο κόμμα μας .

Στις  εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κριθεί αν θα αναπαραχθεί ο παλιός δικομματισμός των εποχών που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία, ή αν ο προοδευτικός  πόλος της κοινωνίας, με εκφραστή  του τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  θα μπορέσει να αποτελέσει την αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα.

Σε αυτή τη μάχη τα μέλη, τα στελέχη, οι υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες , ο πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας, είμαστε απόλυτα συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να διαλυθεί η σκοτεινή εικόνα που διαμόρφωσε το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Είναι τιμή και παράσημο για μας το γεγονός  πως συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο  στόχαστρο του μπλοκ των δυνάμεων που ονειρεύονται ένα παντοδύναμο Μητσοτάκη.  Σε τοπικό επίπεδο αυτός ο διαρκής και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό  πόλεμος εναντίον μας εκφράστηκε αυτές τις μέρες και μέσα από  απίθανα δημοσιεύματα, τα οποία δεν διστάζουν να παρουσιάζουν μια  εντελώς ψεύτικη εικόνα εσωτερικού διχασμού μας, αμφισβήτησης του προέδρου από μία δήλωση του βουλευτή μας  Αλέξανδρου Μεικόπουλο και άλλα εξωφρενικά παρόμοια.

Είμαστε σίγουροι πως και αυτά τα θλιβερά φαινόμενα παραπληροφόρησης θα βοηθήσουν, στο μέτρο που τους αναλογεί, στην ενεργοποίηση των αντανακλαστικών των δημοκρατικών, προοδευτικών  και αριστερών  πολιτών. 

Καλούμε όλες και όλους που συναισθάνονται την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης να συμπαραταχθούν στον αγώνα  που θα δώσουμε για να ανθίσει και πάλι η ελπίδα !

Το γραφείο τύπου

 

Πιο διαβασμένα